Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Przy takiej pogodzie wczorajszej ja swoim fwd nie mam co szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 eee Tomek zaczyna odpadac dopiero powyzej 220 dlatego sie dziwi Olo,zawstydzasz mnie Przy takiej pogodzie wczorajszej ja swoim fwd nie mam co szaleć też mam FWD i letnie oponki _______________________________________________________________________ słuchajcie,coś nie dobrego dzieje się z mydlem jakieś dwa tygodnie temu mówi do mnie -mam parę butelek po piwie do zdania,mogę zdać je u ciebie w sklepie? -mówię ok. i pytam czy dużo? -jakieś 5 skrzynek.usłyszałem :gwizdanie: na wczorajszym spocie podchodzi do mnie,patrzy tymi ślipiami i mówi; -mam parę butelek po piwie do zdania ... -pytam ile? -jakieś 5 skrzynek chłopak zapije się na śmierć,wiem że to student,ale mimo wszystko trzeba go ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Cytat: patrykbor Dzisiaj o 12:33 Przy takiej pogodzie wczorajszej ja swoim fwd nie mam co szaleć też mam FWD i letnie oponki naughty decayed taki kozak to ja nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 _______________________________________________________________________ słuchajcie,coś nie dobrego dzieje się z mydlem jakieś dwa tygodnie temu mówi do mnie -mam parę butelek po piwie do zdania,mogę zdać je u ciebie w sklepie? -mówię ok. i pytam czy dużo? -jakieś 5 skrzynek.usłyszałem :gwizdanie: na wczorajszym spocie podchodzi do mnie,patrzy tymi ślipiami i mówi; -mam parę butelek po piwie do zdania ... -pytam ile? -jakieś 5 skrzynek chłopak zapije się na śmierć,wiem że to student,ale mimo wszystko trzeba go ratować Powstrzymaj emocje !!!! Jeszcze sesji nie zaczełem oblewać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 moze kolega wzmacnia organizm przed epidemia wiosennej grypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 MYDŁO nie martw się, w końcu jestem przyszłym psychologiem, jakbyś się stoczył, to przynajmniej na Tobie zarobie. mam nadzieję, że na leczenie odwykowe znajdziesz więcej kasy niż na ogumienie zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 MYDŁO nie martw się, w końcu jestem przyszłym psychologiem, jakbyś się stoczył, to przynajmniej na Tobie zarobie. mam nadzieję, że na leczenie odwykowe znajdziesz więcej kasy niż na ogumienie zimowe Psycholożką znaczy się Spokojnie leczenia nie bede potrzebował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 to nie dobrze jak wóda leje po mordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Psycholożką znaczy się Spokojnie leczenia nie bede potrzebował. A szkoda A słowo psycholog się nie odmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Co pan mydło nie potrzebuje pomocy,Pani Psycholog [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 22:24_________________________________________________Jak on nie chce to możesz mnie leczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ja tez mam problemy co zrobić aby pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gilego znam osobiście i wiem że potrzebuje psychologa,zwłaszcza po sprzedaży swojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 GILI , sprzedałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a po co mi dwa :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 22:49_________________________________________________FAZY kupił i świruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ide spac...alkohol i polibuda mnie dobije.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ide spac...alkohol i polibuda mnie dobije.... to po co tyle pijesz skoro jesteś tego świadom?? alkohol + polibuda = 100 % dobijania a tak to byłbyś tylko w 50% dobijany ehehe ale spoko, spoko pijcie pijcie, będę miała kogo leczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 czasem bywa tak ,że trzeba leczyc pania psycholog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jezu.gdzie ja jestem??? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 czasem bywa tak ,że trzeba leczyc pania psycholog hehehe tak, to prawda, psycholodzy też nie są zdrowi na umyśle, hehe [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 11:28_________________________________________________ Jezu.gdzie ja jestem??? ;( Bieniek, czy to jest "Jezu, gdzie ja jestem", bo takie bzdury tu piszemy, czy "jezu, gdzie ja jestem", bo nie wiesz gdzie jesteś albo wiesz i nie chcesz wiedzieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 To drugie bardziej.Nie no juz jest lepiej,pomalu dochodze do siebie.Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi