Opublikowano 8 Października 200619 l Gajzer, daj mi swój numer na priv. Nie obiecuje ale postaram sie przyjechać audi. Narazie całe dnie spedzam w garażu,kleje m.in zderzak. A teraz jeszcze coś z kablami. Ide na garaż. Jak wyslesz swoj nr mi to zadzwonie do ciebie wieczorem lub jutro rano.
Opublikowano 8 Października 200619 l Gajzer, daj mi swój numer na priv.Nie obiecuje ale postaram sie przyjechać audi. Narazie całe dnie spedzam w garażu,kleje m.in zderzak. A teraz jeszcze coś z kablami. Ide na garaż. Jak wyslesz swoj nr mi to zadzwonie do ciebie wieczorem lub jutro rano. nr na priv poszedl
Opublikowano 10 Października 200619 l Stary, nr nie doszedł :???: Byłem wczoraj w Gdyni, pokręciłem się po skwerze około południa. Zastanawiam sie Gajzer czy cie nie widziałem w centrum. Wiśniowy kolor masz? Bo widziałem właśnie coś podobnego jak na zdjęciu w twoim profilu. [ Dodano: 2006-10-10, 13:13 ] Prawdopodobnie będe jeszcze około 18 pazdziernika w Trójmieście także można coś rozkminić.
Opublikowano 10 Października 200619 l Stary, nr nie doszedł :???: Byłem wczoraj w Gdyni, pokręciłem się po skwerze około południa. Zastanawiam sie Gajzer czy cie nie widziałem w centrum. Wiśniowy kolor masz? Bo widziałem właśnie coś podobnego jak na zdjęciu w twoim profilu. [ Dodano: 2006-10-10, 13:13 ] Prawdopodobnie będe jeszcze około 18 pazdziernika w Trójmieście także można coś rozkminić. :)no mam taka wisnie a czasami pomarancz:)na brazowych skorach:) byc moze ze widziales bo ja tez bylem w centrum jak cos to wysle Tobie jeszcze raz nr i bedzie trzeba dograc na 100% tylko daj znac;)
Opublikowano 15 Grudnia 200619 l Autor hej, Pomorzanie - ruszamy coś w temacie spota ? coraz więcej nas jest...
Opublikowano 16 Grudnia 200619 l Autor jestem za tylko moje auto będzie mobilne gdzieś za 2 max 3 tyg spoko i tak idą święta, więc pewno ludziska co innego w głowach mają... Ale trzeba rozruszać towarzycho
Opublikowano 16 Grudnia 200619 l jakies spotkanko by sie przydalo, co prawda ja bym na nie pewnie skm'ka przyjechal bo studiuje w 3miescie a autko mieszka w centralnej polsce i widuje sie z nim rzadko, ale to nie umniejsza mojej audimanii wrecz przeciwnie
Opublikowano 16 Grudnia 200619 l ja sie tez zglaszam! a co se bede zalowal Bardzo licze na jakis zlot. Najchetniej po nowym roku bo wczesniej mam kruchp z czasem... pozatym jak juz bylo wczesniej powiedziane to sa swieta
Opublikowano 16 Grudnia 200619 l Autor ok, to ustalamy jakiś termin po nowym roku. Chyba dla każdego będzie tak wygodniej, święta to zwariowany okres... Jakaś sobota, czy któryś wieczór w tygodniu ?
Opublikowano 17 Grudnia 200619 l pre_pl, moja propozycja: szybciutki mały zlocik np. 30.12 lub zaraz po Nowym Roku. Co Wy na to? jesli chodzi o mnie to jade do Krakowa w nocy 28 i wracam dopiero 3 stycznia wiec jakby sie dalo to prosilbym zlot dopiero po nowym roku :roll:
Opublikowano 17 Grudnia 200619 l a.) skwer kosciuszki b.) opera lesna w sopocie (tam gdzie sa KJS) mam nadzieje ze 6.01 nie bedzie zadnego c.) parking przed plaza w brzeznie Glosujcie Panowie Jesli chodzi o mnie to od 13 jestem wolny
Opublikowano 17 Grudnia 200619 l siemka.pewnie 12.oo symboliczna była by dobra ,no i jestem za symbolicznym miejscem OPERY ,nie znam dobrze trójmiasta ,ale tam chyba wszyscy by trafili pytając nawet miejscowych.Ten 6 styczeń też by chyba pasował.
Opublikowano 17 Grudnia 200619 l Autor no i jestem za symbolicznym miejscem OPERY masz na myśli parking pod Multikinem (czy jakie tam kino jest...) ? Pamietajcie, że to będzie styczen i może być zimnio, hyhyhy
Opublikowano 17 Grudnia 200619 l mi parking pod multikinem pasuje i tego nie da sie nie znalezc, tym bardziej jak ktos jedzie od Elblaga Pamietajcie, że to będzie styczen i może być zimnio, hyhyhy grzaniec? :razz: