Bieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 heheh na koncu sie nie liczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tomeczku, looknij sobie tutaj w zawieszenia : http://www.a4-klub.pl/smf/rozne/SiA.pdf a, przypomnij jakie kolory ma Jacek ? biały i zielony ?
jaca.13 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 chyba w przedniej szybie powinieneś szukać Święte słowa Kocky
Ambro Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Było miło. Dzięki i do zobaczenia za tydzień
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alona prawego stopu nie masz Alona prawego stopu nie masz pozycji też czegoś jeszcze nie mam??
antonio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alona a Ty dzisiaj czasami tez nie przeleciałaś zjazdu?? :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alona prawego stopu nie masz Alona prawego stopu nie masz pozycji też czegoś jeszcze nie mam?? Faceta,ale Mydlo pierwszy w kolejce :kox:
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alona a Ty dzisiaj czasami tez nie przeleciałaś zjazdu?? :gwizdanie: przeleciałam, przelecialam tym mam nawet bliżej, ale są większe dziury więc wolę na Armii Krajowej zjeżdzać nie mogłam się powstrzymać, jakoś noga na gazie mi się znowu zaklinowała :tongue
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 mialaś obcasy?? :gwizdanie: zmęczone ociężałe nogi po pracy hahaha :polew: Alona prawego stopu nie masz Alona prawego stopu nie masz pozycji też czegoś jeszcze nie mam?? Faceta,ale Mydlo pierwszy w kolejce :kox: Bieniek, a nie mam??
Lodówa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bieniek, a co Ty taki zazdrosny o Mydlanego?? :decayed: Alona mi pisała na gg ze Cię NIENAWIDZI
antonio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Faceta,ale Mydlo pierwszy w kolejce :kox: Bieniek, a nie mam?? zawsze sama jesteś :>
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bieniek, a co Ty taki zazdrosny o Mydlanego?? :decayed: Alona mi pisała na gg ze Cię NIENAWIDZI :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 AAAAA Chlodniak zapomnialem o nim.Ale oplul sie chlopak i nie zwrocilem uwagi :kox: :decayed:
Bieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bieniek, a co Ty taki zazdrosny o Mydlanego?? :decayed: Toz to moj brat. :polew:
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Faceta,ale Mydlo pierwszy w kolejce :kox: Bieniek, a nie mam?? zawsze sama jesteś :> Faceta,ale Mydlo pierwszy w kolejce :kox: Bieniek, a nie mam?? zawsze sama jesteś :> a potrzebnie mi drewno w lesie?? hahahah :kox: zresztą siedziałby jak dziewczyna MyStory dzisiaj w aucie, i po co mi to?? :kox: :kox:
Alona Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bieniek zawsze mi dogryza ;( ;( ;( ;( to boli :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi