pre_pl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 zdeniu nie zapomnij ramek jeździ w Gdyni ktoś z ramkami oprócz mnie ? (aaa.. mateo chyba miał) O Gdańsku nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 zdeniu nie zapomnij ramek jeździ w Gdyni ktoś z ramkami oprócz mnie ? (aaa.. mateo chyba miał) O Gdańsku nie wspomnę... No Mateo maa, w Gdyni widziałem jeszcze 1 z ramkami o takim kolorze jak ma Mateogda no i jak Zdeniu nie zapomni dla mnie to będę miał i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz85 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zdeniu jak masz jeszcze dwie ramki to weź dla mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 no ja też raczej będę i jak już to też koło 17-tej, zaraz idę pucować ale kurde słońce tak świeci ... będzie walka ze smugami na niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 zaraz idę pucować ale kurde słońce tak świeci ... będzie walka ze smugami na niuni hmm też o tym myślałem ale jakoś walczyć mi sie nie chce wiec zajadę na automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Gajzer automat ??? Ty bluźnierco !!! rozumiem ręczną ale nie automatyczną... oj że Twoje jeszcze się na Ciebie nie wypięło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 jest nowa myjka na Wiśniewskiego wiec szczoty w stanie nienagannym , a lakieru już pierwszej klasy nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 furki nie umyłem, ale się ogoliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja się właśnie idę golić i zadzieram kiecę i lecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 zdeniu nie zapomnij ramek jeździ w Gdyni ktoś z ramkami oprócz mnie ? (aaa.. mateo chyba miał) O Gdańsku nie wspomnę... A no ja już od jakiegoś czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A no ja już od jakiegoś czasu ciekawe skąd frekwencja, hmm miejmy nadzieję że z biegiem czasu będzie coraz lepsza następny termin proponuję 23.06.2007 i jak zawsze obecność obowiązkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 frekwencja, hmm miejmy nadzieję że z biegiem czasu będzie coraz lepsza cool zdeniu powiedział wszystko na ten temat... bo jeśli z biegiem czasu się nie zmieni to chłopaki z 3miasta będą nam (Zdeniowi i mi) oddawać pieniądze za paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 zdeniu nie zapomnij ramek jeździ w Gdyni ktoś z ramkami oprócz mnie ? (aaa.. mateo chyba miał) O Gdańsku nie wspomnę... A no ja już od jakiegoś czasu Dzieki nie zawodnej pamięci Zdenia ramki mam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A no ja już od jakiegoś czasu ciekawe skąd No właśnie sam się zastanawiam zdeniu[/color][/b] powiedział wszystko na ten temat... bo jeśli z biegiem czasu się nie zmieni to chłopaki z 3miasta będą nam (Zdeniowi i mi) oddawać pieniądze za paliwo Alvaro nie dramatyzuj, aż takiej tragedi nie było - początki były gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 eeenoo spoko. Jakieś 9 aut ? (może 10), w tym 3 spoza Trójmiasto Z Gdańska to pewno nie ma ludzi, ze względu na roboty drogowe. Oni jak słyszą, że mają się ruszyć do Gdyni, to jakby na koniec świata jechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 dobre Przemas !! ale coś w tym musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No coś musi w tym byc ;)ale jak juz bedzie po remontach to może Gdańsk w końcu ruszy tyłki i pokaże twarze w cooooo wątpię hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 zdjęć żadnych nie macie z ostatniego spotu? W lipcu już i ja dołączę do grupy trójmiejskiej I dopiero moje tablice będą egzotycznie wyglądały zaczynając się od BAU Oby tylko kolejna sprzedaż ramek ruszyła żebym chociaż z klubowymi się poruszał po 3mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 teraz chyba nikt nie miał aparatu[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 22:40 _________________________________________________zapisywać się na letni zlot : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12646.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi