alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no właśnie Mateo dawaj dawaj !!! :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jakiś spęd we wrześniu robimy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no pewno tak Ciebie to już dawno nie było... No i klapę w aucie umyj bo masz zabłoconą niemiłosiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zabłocona bo po szutrach często jeżdżę, a akurat ostatnio taka pogoda że chwilę obeschnie i znowu popada..., umyje jutro... że mnie dawno nie było to fakt... ale tym razem przyjadę... choćby na pół godziny... pytanie gdzie... ??? na skwer?? no i kiedy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tylko nie startujcie z tekstem, że przedwczoraj rano mamy spot, bo znowu nikt nie zdąży 8.09.07? pre_pl pożyczysz płytkę z Wisły? Obglądnął bym sobie (jeżeli masz kopię oczywiście?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 8.09.07 jest jak najbardziej dobrym terminem Będe miał okazje pokazać swój nowy nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 8.09.07? dla mnie na razie termin OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mateo, nie mam płyty... mydlo dawaj, dawaj - jeśli pozwolisz, to podepnę swój kabelek no i chwal się, chwal. Co tak po cichu siedzisz, dawaj zara zdjątka i jakieś pełniejsze info (albo to na spocie jak wolisz) bronson, ostatnio pisałem, że ten skwer coraz mniej mi odpowiada, kupa ludzi i tyle.... warto pomyśleć o jakimś innym miejscu... termin 08.09 mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 8 września w środę a o której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 zwykle się spotykamy o 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ehh... no to lipa, po raz kolejny mi się nie uda Akurat wyjeżdżam na 2 weekendy pod rząd. A akurat kupiłem nowy aparat, oj bym a4 obfotosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a kiedy byś mógł ? najwyżej zmienimy termin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 termin spoko ja mogę cyfrówkę wsiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 warto pomyśleć o jakimś innym miejscu... właśnie.. tylko gdzie... jak będzie pogoda to otwarty parking przy jakimś markecie??? gorzej jak pogody nie będzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 wakacje się skończyły, więc nie będzie tłoczno, a jak będzie to na polankę pojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 wakacje się skończyły, więc nie będzie tłoczno, a jak będzie to na polankę pojedziemy tylko ostatnio było tak tłoczno, że nie mogłem się spotkać z mydlo mateo, a Ty też zmieniłeś auto ? Bo chyba inny silnik miałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mateo, a Ty też zmieniłeś auto ? Bo chyba inny silnik miałeś ? do soboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 haha jednak dobrze wyczułem no to dawaj zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no to dawaj zdjęcia Narazie nie dam rady, zrobimy jakieś ładne na spocie to wrzuce (chyba, że z blachami nie zdąże do soboty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 czyli ściągałeś z Niemiec, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi