Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 tak tak raz widziałem [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 21:28_________________________________________________ale nie bedzie miała małego wacka
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Własnie tak o Was słyszałam dlatego sie tu zalogowałam
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Własnie tak o Was słyszałam dlatego sie tu zalogowałam w realu jest inaczej
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 w Realu zakupów nie robie hihihihih ( wiem o co chodzi ale inaczej czyli jak ?????)
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 inaczej czyli wszyscy siedzą w kółku, śpiewają religijne piosenki trzymając się za ręce itp, Antonio gra na cymbałkach a Cristoforo na swojej fujarce
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 jak przyjedziesz to zobaczysz Pusia [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 21:36_________________________________________________ inaczej czyli wszyscy siedzą w kółku, śpiewają religijne piosenki trzymając się za ręce itp, Antonio gra na cymbałkach a Cristoforo na swojej fujarce żebyś już nic nie mówił ale na swojej, żeby nie było
Ambro Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ...Antonio gra na cymbałkach a Cristoforo na swojej fujarce A ja śpiewam
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 o Boshe ale sie wystraszyłam czyli coś w stylu Trwam
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 spiewamy gramy tanczymy i szukamy Pusi [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________ o Boshe ale sie wystraszyłam czyli coś w stylu Trwam tak ale nie mamy mocherów tylko brylantyne
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Czyli Pusia jutro wpadaj na podziemny parking na Matarnię na 19-20 godzinę
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 bedziemy czekać w szyku bojowym
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Ale jajcarze z Was mozna sie uśmiać ( lecz nie wiem czy jutro sie uda poniewaz pracuje teraz zostało mi jeszcze 15 minut bo jestem w pracy ) popołudniowa zmiana niestety
Tomeks Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 jak przyjedziesz to zobaczysz Pusia tiaa :gwizdanie: ...Alone też tak "witaliście",a jak przyjechała na spota,to nie było komu się przywitać z dziewczyną Pusia kochanie,daj sobie z nimi spokój,to dzieci neostrady pozwól że się przedstawię,Tomek,dobrze sytuowany,wysoki,nieprzeciętnie przystojny mężczyzna
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 spoko Pusia ale podobno ktos bedzie od samego rana już rezerwował miejscówke jak nie w tym tyg. to w nastepny ale nasz powiadom że bedziesz
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 bedziemy czekać w szyku bojowym Te kwiatki zwiędną do następnej środy
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 jak przyjedziesz to zobaczysz Pusia tiaa :gwizdanie: ...Alone też tak "witaliście",a jak przyjechała na spota,to nie było komu się przywitać z dziewczyną Pusia kochanie,daj sobie z nimi spokój,to dzieci neostrady pozwól że się przedstawię,Tomek,dobrze sytuowany,wysoki,nieprzeciętnie przystojny mężczyzna mogę potwierdzić przed wjazdem chowa foteliki dla dzieci
Pusia Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 jak przyjedziesz to zobaczysz Pusia tiaa :gwizdanie: Witaj Tomeczku Przyjade z obstawa znam juz prywatnie kilku klubowiczów ...Alone też tak "witaliście",a jak przyjechała na spota,to nie było komu się przywitać z dziewczyną Pusia kochanie,daj sobie z nimi spokój,to dzieci neostrady pozwól że się przedstawię,Tomek,dobrze sytuowany,wysoki,nieprzeciętnie przystojny mężczyzna [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 21:50_________________________________________________Uppppppsssssss wcieło sie tam gdzie nie miałoWitaj Tomeczku Przyjade z obstawa znam juz prywatnie kilku klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi