Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cristoforo a po co Ty się na środku skrzyżowania zatrzymujesz? :polew: To miałeś z tym Z3 tak samo jak ja z tą B7 :)

bo ja choć troche przepisy znam :decayed:

że jak czerwone to sie zatrzymujemy i tak zrobiłem ale ze 130km/h nie tak łatwo sie zatrzymać zmieniając pas nakoleinach

:naughty:

• Odpowiedzi 24.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomeks

3230

• antonio

1953

• Bieniek

1932

• GILI

1288

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale przepisy mówią, że trzeba się przed czerwonym zatrzymać a nie za :polew: Więc jak już je minąłeś to mogłeś dalej jechać bo już Cię nie obowiązywało :polew:

Opublikowano

No ale przepisy mówią, że trzeba się przed czerwonym zatrzymać a nie za :polew: Więc jak już je minąłeś to mogłeś dalej jechać bo już Cię nie obowiązywało :polew:

nie pomyslałem :wallbash:

Opublikowano

To ładne popisy obaj daliśmy, teraz na mieście będą się z nas śmiać, że A4 Klub nie potrafi wyhamować na czerwonym i zatrzymują się na środku skrzyżowania :wink4:

Opublikowano

To ładne popisy obaj daliśmy, teraz na mieście będą się z nas śmiać, że A4 Klub nie potrafi wyhamować na czerwonym i zatrzymują się na środku skrzyżowania :wink4:

:lol1:

Opublikowano

Zjawkowy tak to jest jak ułańska fantazja ponosi i wyobraźnia się wyłącza :embarrassed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: taaa no ja właśnie nie wiem jak Wy jeździcie... Cristoforo i Maqk :evil:

taaa a kto by dzisiaj 3 razy w dupsko wpakował się :polew:

ja dziś bez punktów karnych :tongue4:

ja ogólnie spokojnie smigam :mysli:

Opublikowano

Mandat za 4 punkty to nie mandat :polew: Nawet operatora ani kamery z TVN Turbo nie mieli, jakaś uboga wersja radiowozu :polew:

Opublikowano

PanY i droga Pusio

idę spać

3majta się

eu dzis nas postraszyło i zapowiedzi są grozne :polew:

Opublikowano

taaa a kto by dzisiaj 3 razy w dupsko wpakował się :polew:

ja dziś bez punktów karnych :tongue4:

ja ogólnie spokojnie smigam :mysli:

dobra dobra... ja na środku skrzyżowania się nie zatrzymałem hehehe :polew:

Opublikowano

Maqk dostał bilet od misiaków?

Opublikowano

Maqk dostał bilet od misiaków?

wiemy wiemy

jak smigał na skwer tak sie spieszył :decayed:

Opublikowano

Niedaleko mojej wioski, miśki stwierdzili że po 20 latach stania w tym samym miejscu czas na zmiany i przesunęli się o jakies 500m w inne krzaki :polew: Zaskoczyli całą wieś swoim sprytnym manewrem :polew:

Opublikowano

Niedaleko mojej wioski, miśki stwierdzili że po 20 latach stania w tym samym miejscu czas na zmiany i przesunęli się o jakies 500m w inne krzaki :polew: Zaskoczyli całą wieś swoim sprytnym manewrem :polew:

i Ty doceniłeś ich zasiłkiem :polew:

Opublikowano

Szkoda mi się chłopaków zrobiło, tyle godzin w krzakach, komary pewnie siekały, pogoda nieciekawa... :polew: