Alona Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 :hi: :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 10:10_________________________________________________chłopaki, wreszcie zajechałam do Roberta dziś, padła mi gruszka od turbiny. Jakby ktoś coś widział, że ktoś ma takie cudo do sprzedania, to dajcie znać, bo jak tak dalej pójdzie to będę musiała się na stronie niejedzie.pl zarejestrować hehe
Kacza Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Juz dawno to powinnas zrobic ;D niejedzie.pl to raz ... a batory.pl to dwa
Ambro Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowy wypad do klubu Tomeks Bieniek Alona Ambro kto jeszcze chętny?
zjawkowy1210 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowy wypad do klubu Tomeks Bieniek Alona Ambro kto jeszcze chętny? a co gdzie i kiedy ?
antonio Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowy wypad do klubu Tomeks Bieniek Alona Ambro kto jeszcze chętny? jęzeli dam radę to ja też
Ambro Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowy wypad do klubu Tomeks Bieniek Alona Ambro kto jeszcze chętny? a co gdzie i kiedy ? Właściwie to nie wiem Ja będę gdzieś dzisiaj krążył po klubach, (najprawdopodbniej w sopocie) więc jak coś ustalicie to Alonka ma mój nr. i dajcie znać
Lodówa Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 ja tez dzisiaj bede w sopocie ... maybe 70's dajcie znać jak cos
zjawkowy1210 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 to jak ? dzisiaj jakies klubowe piwko ? :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Ja będę na 100% w Sopocie więc jak coś dajcie znać czy montujecie ekipe
Maciek80 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Łeee kurde znów coś przegapiłem
zjawkowy1210 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Maqk spoko spoko... chyba nic zorganizowanego nie było...
Maciek80 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 W tym tygodniu mam jakąś lipę w pracy, zawalili nas robotą i codziennie kończę o jakiejś chorej godzinie, nawet spota opuściłem, czego patałachom nie daruję. Jak wygram w totka to wykupię cały ten burdel i pozwalniam nierobów
Tomeks Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 W tym tygodniu mam jakąś lipę w pracy, zawalili nas robotą i codziennie kończę o jakiejś chorej godzinie mamy to w D U P I E ...ale chyba wiedziałeś o tym zanim to napisałem,nie
Maciek80 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 No nie, za to chamstwo wchodzisz pod stół !!!
Tomeks Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 No nie, za to chamstwo wchodzisz pod stół !!! nie no makówka,coś ty sobie najlepszego narobił KRZYWDĘ PS.poszło odpowiednie PW do mario :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 A po co Ci Mario? Chcesz jechać na dwa baty ?
Rekomendowane odpowiedzi