Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 przyjechał jeszcze Gili i zaprosił na imprezę w sobotę
Maciek80 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ze spota przywiozłem 10 browców JA tylko 7 :polew: jeboki ale się obłowili
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Co te zeby wystawiasz parowo milcz oberwana stulejo jak mężczyźni rozmawiają
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 O sobie chyba nie mowisz miekka pyto,bo mezczyzn to widzisz tylko w srody jak sie z nami spotkasz na spocie[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 22:25_________________________________________________Nawet Mario przy Tobie jest super meski
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cześć pomorszczaki Nie wiem czy było, ale poczytajcie: Gdzie w grudniu staną fotoradary?Fotorapid to radarowy system pomiaru prędkości. Urządzenia do określenia prędkości z jaką poruszają się pojazdy, staną w grudniu w różnych punktach miasta. 11.12. - ul. Kolumba, Potokowa, Rakoczego, - ul. Wodnika, Kielnieńska, Spacerowa, 12.12. - ul. Piastowska, Chłopska, - ul. Pomorska, Hynka, - ul. Kartuska, - ul. Hallera, Słowackiego, Jana Pawła II, 13.12. - ul. Trakt Św. Wojciecha, - ul. Kartuska, Armii Krajowej, - ul. Słowackiego, Chrzanowskiego, - ul. Jana Pawła II, Hallera, Marynarki Polskiej, 14.12. - ul. Nowy Świat, - ul. Rakoczego, Potokowa, Sobieskiego, - ul. Grunwaldzka, Aleja Zwycięstwa, Pomorska, 15.12. - ul. Piastowska, Pomorska, Wojska Polskiego, - ul. Marynarki Polskiej, Wyzwolenia, - ul. Wodnika, Komandorska, 16.12. - ul. Słowackiego, Góralska, - ul. Rzeczypospolitej, Jana Pawła II, - ul. Pomorska, Piastowska, - ul. Armii Krajowej, Trakt Św. Wojciecha, 17.12. - ul. Polanki, Wita Stwosza, Spacerowa, - ul. Nieborowska, Witosa, Wielkopolska, 18.12. - ul. Trakt Św. Wojciecha, Starogardzka, - ul. Wita Stwosza, Beethovena, Sobieskiego, - ul. Jana Pawła II, Rzeczypospolitej, 19.12. - ul. Jana Pawła II, Marynarki Polskiej, - ul. Witosa, Armii Krajowej, - ul. Matejki, Słowackiego, 20.12. - ul. Wielkopolska, Nieborowska, - ul. Słowackiego, Radarowa, - ul. Kartuska, Nowatorów.
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wiem wiem w listopadzie też były i koleś sie nadział 3mają kilka godzin i do nastepnego punktu
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ze spota przywiozłem 10 browców JA tylko 7 :polew: jeboki ale się obłowili na następny spot powinniście się jakoś dogadać, jeden przywozi browar,a drugi coś do żarcia aha Maqwka,browar bardziej schłodzony i będzie git
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nawet Mario przy Tobie jest super meski a ma włosy na klacie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:09_________________________________________________
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Co te zeby wystawiasz parowo milcz oberwana stulejo jak mężczyźni rozmawiają :polew:
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 O i jest nastepny "meski" gosc z miodem w uszach
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 O i jest nastepny "meski" gosc z miodem w uszach ale ta młodzież rozpuszczona na tym pomorzu :gwizdanie: Tomeks , do czego Ty tam dopuściłeś? ;(
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Aldony pytaj... nie wiesz bo zawsze byłeś odwrócony :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 O i jest nastepny "meski" gosc z miodem w uszach ale ta młodzież rozpuszczona na tym pomorzu :gwizdanie: Tomeks , do czego Ty tam dopuściłeś? ;( Przyjedz zobaczysz[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:14_________________________________________________ Aldony pytaj... bo zawsze byłeś odwrócony :gwizdanie: W takiej zazwyczaj pozycji jestes?? Tylko keidy??W gdansku czy w gdyni??
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Aldony pytaj... nie wiesz bo zawsze byłeś odwrócony :gwizdanie: Bieniek , wpadnę
Rekomendowane odpowiedzi