Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Knechta, Filtrona kupisz w IC[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:19_________________________________________________Maciek mówisz o tym Hepu??

http://www.allegro.pl/item907268651_plyn_chlodniczy_hepu_g12_plus_1_5litra.html

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Knechta, Filtrona kupisz w IC

No wg ich cennika filtry ok 300zł. Kurde wziąłem filtrona z węglem a on prawie 2x więcej niż zwykły :polew: Doliczyć olej, płyn chłodniczy no to wyjdzie ok 100zł robocizna i się zamkniemy w tym ok 650zł. Dolicz jeszcze po kilka zł więcej w Carmansie za każdy filtr i gotowe. Więc Antonio Twoja teoria o 400zł jest wzięta z d*py!!! Kłamałeś!!! :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:26_________________________________________________Hmm cholera wie czy to ten Hepu, chyba tak :P Ale dolicz wysyłkę i będzie to samo :P[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:27_________________________________________________No ok ale jaki najlepszy będzie płyn chłodniczy? I czy trzeba go wymieniać za każdym razem ? Bo widzę że był wymieniany ostatnio. Hmm ciekawe czy te 50-70zł to za cały czy za 1,5l podał.

Opublikowano

sam byś wymienił Leniu[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:38_________________________________________________Maciek

płyn chłodniczy niby co 2 lata

[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:40_________________________________________________

Hmm ciekawe czy te 50-70zł to za cały czy za 1,5l podał.

za 1,5 litra pewnie

Opublikowano

Płynu chłodniczego jednak nie będę wymieniał, wyczytałem że raz na 2-3 lata lub co 100.000km. A poprzedni właściciel wymieniał ostatnio razem z olejem.

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t28211.0.html;highlight=jak+wymieni%C4%87+p%C5%82yn+ch%C5%82odniczy

Uwaga, użyłem opcji "Szukaj" :polew:

Opublikowano

no i sianka zaoszczędziłeś

Opublikowano

Carmans, różne są o nich opinie ale chyba z olejem sobie poradzą.

ja już dwa razy wymieniałem u nich filtry i olej... do tej pory jeździ... :naughty:

choć na spota dojechać jakoś nie mogę :polew:

Ktoś od nich ma tez a4 1,9 tdi.... więc wymiana idzie sprawnie :decayed:

Opublikowano

Carmans, różne są o nich opinie ale chyba z olejem sobie poradzą.

ja już dwa razy wymieniałem u nich filtry i olej... do tej pory jeździ... :naughty:

choć na spota dojechać jakoś nie mogę :polew:

Ktoś od nich ma tez a4 1,9 tdi.... więc wymiana idzie sprawnie :decayed:

W budzie B6 srebrny Avant? Bo takie dziś tam stało a klientów brak więc chyba pracownika jakiegoś.

Opublikowano

W budzie B6 srebrny Avant? Bo takie dziś tam stało a klientów brak więc chyba pracownika jakiegoś.

tak... zawsze go widać pod warsztatem

Opublikowano

Uwaga, użyłem opcji "Szukaj" :polew:

dzięki Ci Panie :notworthy:

Też kupowałem u gości z oliwy olej i wszystko było ok :good:

Opublikowano

tak... zawsze go widać pod warsztatem

To muszę jutro zagadać może jakiś cichociemny z klubu co na spoty nie jeździ :polew: a Ty Kocky czemu nie przyjeżdżasz?

Opublikowano

a Ty Kocky czemu nie przyjeżdżasz?

kompletnie mi nie po drodze ostatnio... jutro tez mnie nie będzie... praca na 2-gą zmianę w tym tygodniu

Opublikowano

jutro tez mnie nie będzie

:good:

:decayed::wink4:

Opublikowano

No i już po wymianie, aż czuć tego kopa :polew: Na Armii Krajowej 3,879s 0-100km/h zmierzone FISem i potwierdzone radiem :polew: Ale rozpędziłem się tylko do 270km/h bo mi się droga skończyła. Na szczęście hamulce też jakby lepiej biorą po wymianie oleju więc z tej prędkości do 0 wyhamowałem na odcinku 15m. POLECAM! :polew:

A tak na poważnie:

Olej Motul Specific 505.01 5l+1l = 172zł (sam kupiłem, w Carmansie nie ma Motula)

Filtry Knecht (paliwa,powietrza,oleju) i Filtron (kabinowy z węglem) = 326zł (zakupione w Carmansie)

Robocizna Carmans - 50zł

Razem: 548 zł

Wymiana przebiegła szybko i sprawnie, można się przyglądać i nie przeganiają :polew:

Jak komuś zbliża się termin to polecam.

Opublikowano

a oliwe kupiłeś na przymorzu ??

Opublikowano

Tak, 137zł za 5l + 35zł za 1l

Opublikowano

a poco Ci ten dodatkowy litr ?

Opublikowano

daja gratis za 35zł

Opublikowano

A bo to było zanim użyłem opcji "Szukaj" i myślałem że wchodzi 5l to wziąłem w pakiecie 6l na wszelki wypadek jakby zaczął kiedyś olej brać (odpukać). Dopiero już po zakupie zobaczyłem że 4l wchodzą :>

Opublikowano

3,8 :cool1:

Opublikowano

3,83 litra nie wprowadzaj kolegi wbłąd

:decayed: :decayed: