Cristoforo Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 podziękował miałem swój mały udział w demolce b7
antonio Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Maćku co to za awatar to że pijesz w łazience po kryjomu piwo BARTEK to widziałem ale, że interesujesz się już kobietkami
Maciek80 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Tak wyszło, podglądałem panią od fizyki w WC. Zauważyłem że nie ma wacka i teraz zastanawiam się czy to normalne? Czy może odpadł jej już ze starości? (ma 70)
FAZY Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Chłopaki katastrofa silnik mi dzisiaj pierdyknął auto stoi u mechaniora ,rozebrali już co nie co i widać ,że rozrząd się cały rozsypał ,a co za tym idzie będzie coś jeszcze jutro jadę to na spokojnie obejżeć
Cristoforo Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak rozrząd sie posypał to Fazy szykuj sie na duże koszta pare ładnych tysiączków[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 18:53_________________________________________________konsekwencje zaczynaja sie po uszkodzone zawory po rozwaloną głowice aż po wymiane silnika oby nie te 2.5 tdi i koszta
antonio Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Chłopaki katastrofa silnik mi dzisiaj pierdyknął auto stoi u mechaniora ,rozebrali już co nie co i widać ,że rozrząd się cały rozsypał ,a co za tym idzie będzie coś jeszcze jutro jadę to na spokojnie obejżeć w środę informowałeś o dziwnych odgłosach... trochę za późno zareagowałeś
Łepski Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Chłopaki katastrofa silnik mi dzisiaj pierdyknął auto stoi u mechaniora ,rozebrali już co nie co i widać ,że rozrząd się cały rozsypał ,a co za tym idzie będzie coś jeszcze jutro jadę to na spokojnie obejżeć Gili ostatnio pisal ze ma dobra sztuke AKE, zastanow sie porzadnie czy bedzie sens ratowac czy wymieniac
Ambro Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 No właśnie, żebyś się nie wpakował w koszta jak Alona, która wpakowała 10koła zamiast kupić używany silnik.
FAZY Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie się zastanawiam nad wymianą na AKE koszty będą podobne .
antonio Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie się zastanawiam nad wymianą na AKE koszty będą podobne . lepiej na BDG po co Ci AKE?? Quattro pewnie nie będziesz rezał a jak wiadomo, że silniki z literką B są lepsze
FAZY Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ale AKE mam od ręki i za rozsądne pieniądze .
antonio Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ale AKE mam od ręki i za rozsądne pieniądze . komplet, ze sterownikiem itd??
Ambro Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Przelicz sobie czy może nie sprzedać auta i przesiąść się na B6 1.9TDI. Nawet golas będzie lepszy od B5.
GILI Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie się zastanawiam nad wymianą na AKE koszty będą podobne . lepiej na BDG po co Ci AKE?? Quattro pewnie nie będziesz rezał a jak wiadomo, że silniki z literką B są lepsze po co z B ma se potem go wziąć do trumny :gwizdanie:Kto mu przy sprzedaży uwierzy,że jest tam np. BDG kompletne AKE za cenę kompletnego rozrządu. W jego aucie ja wymieniałem rozrząd i wiem jakie części wkładałem(wszystko oryginał INA i SKF), a tu się wszysko rozsypało po 40tyś. pompa wody fioletowa w rolkach 0 smaru, k*rwa z jakiego powodu ?... Moje pierwsze skojarzenie to,że zaciął się napinacz i pasek maksymalnie napięty spowodował takie tarcie, sam nie wiem...
Rekomendowane odpowiedzi