Tomeks Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 orunia,za schelem jest pizzeria Karolla,skręcasz w prawo,50m do przodu i jesteś
antonio Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 orunia,za schelem jest pizzeria Karolla,skręcasz w prawo,50m do przodu i jesteś dzięx, mam nadzieję że się wyrobię z robotą
Tomeks Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 orunia,za schelem jest pizzeria Karolla,skręcasz w prawo,50m do przodu i jesteś dzięx, mam nadzieję że się wyrobię z robotą ja wręcz przeciwnie
antonio Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 dzisiaj "dzień bez samochodu" Łepski czym paczki wozisz?
OLO_GDA Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 kuzwa, by mnie ktos poinformowal jak grila u mnie robicie hehehe :polew: spoko od 18 jestem i czekam z palnikiem do rozpalenia. ja organizuje grill plus wegiel i rozpalke, reszta przywozicie ;] ja lubie tyskie
Piero Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Napoje chłodzące już są... ale zawsze może być więcej Adres jakby co: Trakt Św. Wojciecha 167D (skręcać przy Pizzerii). PS. Bieniek - będzie okazja obejrzeć Tuner
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Makówa chcesz montować tempomat - mam graty do tempomatu? Nie, dzięki :>
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ja? Nie wiem ale się postaram :>
antonio Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ja? Nie wiem ale się postaram :> obyś piwa nie pił bo znowu będziesz zaklinał butelki
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 co Ci sie tak morda cieszy ?? kupiłeś PB
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 co Ci sie tak morda cieszy ?? kupiłeś PB Ale że co?
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 co Ci sie tak morda cieszy ?? kupiłeś PB Ale że co? kuzwa jajco miałes modzić ON a teraz chcesz PB
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No tak ale jeszcze nic nie kupiłem, cały czas się zastanawiam zarówno nad benzyną jak i nad modzeniem ON. Ale dziś w drodze do domu widziałem nowego Lancera Evo, błękitny na białych alu. Niesamowicie zapieprzał i strzelał z wydechu i znów zachorowałem na turbobenzynę. W TDI tak nie zrobisz Ale jakaś Imprezka w pierwszej budzie albo Corrado VR6 i uturbić... Albo swap na VR6 do B6 i uturbić :> Różne mam pomysły a im więcej piwa tym odważniejsze
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No tak ale jeszcze nic nie kupiłem, cały czas się zastanawiam zarówno nad benzyną jak i nad modzeniem ON. Ale dziś w drodze do domu widziałem nowego Lancera Evo, błękitny na białych alu. Niesamowicie zapieprzał i strzelał z wydechu i znów zachorowałem na turbobenzynę. W TDI tak nie zrobisz Ale jakaś Imprezka w pierwszej budzie albo Corrado VR6 i uturbić... Albo swap na VR6 do B6 i uturbić :> Różne mam pomysły a im więcej piwa tym odważniejsze wiesz ile kosztuje utrzymanie BP z modzonej a wiesz ile kosztuje zmodzenie ON i mając 190KM też gume spalisz przestań pierd.... tylko kupuj graty fajnie to smiga lekka buda i 300KM
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 A to Twoje orurowanie do AVF będzie pasowało? Chyba nie skoro je robiłeś pod zderzak S4 B5
Rekomendowane odpowiedzi