Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Powiedzialem,ze o 18 albo Matarnia,albo u Ola.Bedzie napisane na forum.
antonio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ziomki jutro u ola byłem dzisiaj u plichty i dowiedziałem się, że szukają kandydata do sprzedaży części i zastanawiam się czy nie złożyć papierów http://www.plichta.com.pl/cute_praca/print.php/2010/12/06/specjalista-ds-sprzeda-y-cz-ci-vw-gda-sk-szad-ki.phtml jak myślicie? złożyć CV?
Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ludzie co tak ostatnio slabo u nas z frekwencją? Czy to spot czy cos innego...
binio-stg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Antonio, złożyć podanie i iść na rozmowę zawsze warto. Ja byłem u nich na rozmowie w sprawie pracy jako sprzedawca samochodów (1,5 roku pracowałem u dealera Forda) ale u Plichty się nie dogadaliśmy. Zresztą cała rozmowa była raczej średnio przyjemna i wymagania mieli z kosmosu. No ale iść na rozmowę mimo wszystko uważam że warto.
antonio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 mam pracę i narazie nie szykują się zwolnienia dlatego się zastanawiam czy zawracać sobie głowę nawet jak by chciał mnie do pracy to pewnie dałby umowę na 3 miechy a później kopa w d... i wtedy problem słyszałem, że ciężko się utrzymać w takiej firmie - duża i częsta rotacja
joker-lukasz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 mam pracę i narazie nie szykują się zwolnienia dlatego się zastanawiam czy zawracać sobie głowę nawet jak by chciał mnie do pracy to pewnie dałby umowę na 3 miechy a później kopa w d... i wtedy problem słyszałem, że ciężko się utrzymać w takiej firmie - duża i częsta rotacja to szkoda sobie głowę zawracać jak masz stałą posadkę
Runee Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam Wkońcu i ja się pojawie na spocie bo wybieram się od 2 miesięcy ale zawsze coś nie pasuje, a jutro zostawiam auto u Ola na wymiane oleju i filtrów i będe odbierał koło 18.
binio-stg Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To daj sobie spokój, mi babka podczas rozmowy powiedziała, że ostatnio zwolnili sporo osób gdyż byli mało efektywni. Zresztą staram się dość często obserwować oferty pracy i Plichty praktycznie cały czas kogoś szukają.
antonio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To daj sobie spokój, mi babka podczas rozmowy powiedziała, że ostatnio zwolnili sporo osób gdyż byli mało efektywni. Zresztą staram się dość często obserwować oferty pracy i Plichty praktycznie cały czas kogoś szukają. no właśnie odpuszczam
Maciek80 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To dziś 18 u Ola? Mi pasuje, muszę ojca autem podjechać bo ogrzewanie nie działa, może Olo znajdzie chwilę żeby zobaczyć co i jak. Bo dodzwonić się do niego nie można
antonio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja raczej będę przed 18stą bo muszę mojego fejsa od Olka odebrać i spadam na chate
Maciek80 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mnie też nie będzie/było. Wszystko załatwiłem telefonicznie
antonio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mnie też nie będzie/było. Wszystko załatwiłem telefonicznie ja byłem 18:05 a 5 minut później już wracałem
Tomeks Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 drift był konkret ...ravka nie taka zła jednak
joker-lukasz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 dzięki za spota fajnie latało się bokami
GILI Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 drift był konkret ...ravka nie taka zła jednak ...kto mówił,że taka zła...trzeba jechać po nie VAGu
GILI Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ...kto mówił ja może,to nie rasowa 4x4,ale niebo lepszy napęd jak w x3 i wyższe od A4. Nie bał bym się nim w śnieg na polu wjechać
Rekomendowane odpowiedzi