Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Lepiej mi powiedzcie co to za błąd, bo tam w dziale diagnostyki jak nie jesteś klubowiczem albo fioletowym to Ci nikt nie pomoże.. 01587 - zapalnik 2 Airbag, strona kierowcy (N250) 002 - Dolna wartość skrajnie przekroczona - MIL zapalona Ramka zamrożona Stan błędu 11100010 Priorytet błędu 1 Częstość błędu 1 Wskaźnik czasu 0
Bieniek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 WRC: Blad 01587 sprawdź taśmę i obie wtyczki od poduszki kierowcy ( lekko porozginaj piny w poduszce, bo czasem nie kontaktują ) .
Maciek80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wyciaganie wgniotek;-) kurde jakis! ?@"&/ wynosi sprzet z firmy i nie chca mi kluczy wydac. Podobno odbdzis tylko dyrektor moze otwierac burdel;-) za***iście, to z pol godz sobie posiedze w aucie zanim przyjedzie;-) ty ściemniaczu nie ktoś tylko ty sam specjalnie przyjeżdżasz do roboty ponad pół godziny przed czasem, żeby coś popi3rd0lić póki nikogo nie ma cieciowi sypniesz piątaka na BRO i nawet pary z gęby nie puści To już bym dawno B8 śmigał albo A5
Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 WRC: Blad 01587 sprawdź taśmę i obie wtyczki od poduszki kierowcy ( lekko porozginaj piny w poduszce, bo czasem nie kontaktują ) . dzięki, sprawdzałem że wtyczka do taśmy jest dobrze dociśnięta, teraz sprawdzę piny
antonio Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a ta kostka co wchodzi od tyłu do taśmy, ta z dwoma kabelkami pewnie to jej wina :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 19:08_________________________________________________dzisiaj spoto-grill u Ola. Wszyscy mają być na 18 i rozpalać grill Ja będę około 19
joker-lukasz Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Podajta adres to może też wpadnę http://az.gda.pl/kontakt.html
Bieniek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No tak jak Antonio pisal 18.u Ola.Obecnosc obowiazkowa.Kazdy zabiera cos do jedzenia i picia dla siebie.
joker-lukasz Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ja wpadnę następnym razem.. dzisiaj idę do kościoła
Rdzewek_RdK Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 zna ktoś numer listwy dachowej która była przykręcana w avantach zamiast relingów ? czy one nie miały żadnych otworów montażowych ? nikt nie wie ? czy wszyscy śpią ?
antonio Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Pumeksie bierz, będzie pasować do listewek http://moto.allegro.pl/nowa-kierownica-3-ramienna-audi-a6-a4-a3-i1494375639.html
wypsiu Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no ku.rwa ciekawe za ile moja by poszla ...to faiera nie dla Ciebie zaraz byłaby porysowana od tipsów ...
antonio Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no ku.rwa ciekawe za ile moja by poszla ...to faiera nie dla Ciebie zaraz byłaby porysowana od tipsów ...
Rdzewek_RdK Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 potrzebuje pierścienie centrujące 57.1 na 66.6 wie ktoś gdzie w trójmieście można takie coś dostać ? bo chyba obdzwoniłem dzisiaj z 15 wulkanizacji i ni c**ja jak nic jutro nie znajdę to allegro, no ale tak już by była niedziela z kołami letnimi..
joker-lukasz Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 chłopy macie namiar na jakiegoś plastikarza w sopocie lub okolicach? żeby nie było trzeba lecieć niewiadomo gdzie.. bo uchwyt od trzymania odbłyśnika w lampach mi się przełamał i jest jednym słowem piz*aaaa i trzeba mi żeby to jakiś plastikarz zespawał czy coś tam wyczarował :gwizdanie:
m1chal Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 wczorajszy pacjent Ford... mycie z zewnatrz + cleaner PB PP + wosk Megs #16 + pranie środka itd jak ktoś chętny na pranie... zapraszam!
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 pięknie wyszło :good widać wiosna idzie :naughty: ja też wczoraj troszku grzebałem, w końcu jakieś chęci przychodzą jak utrzyma się pogoda to pod koniec tygodnia to auto też kpl detailng przechodzi, dobre mycie, glinka, dobra polerka, zabezpieczenie plastików i jak temperatura pozwoli 2 warstwy wosku:wink4: może i uda się w końcu te lampy wymontować i pomalować..
m1chal Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 kurde najgorsze ejst to ze nie mam poki co tak miejsca zeby pełny detailing robić no i brak kasy :gwizdanie: bo pracy nie mialem przez ponad 3 miechy , a tez nie wiem czy bedzie na pewno
Rekomendowane odpowiedzi