wypsiu Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jak cie znam,to chłopakom z Kutna pewnie wciśniesz jakiegoś rzęcha od Ahmeda ....u Abdula Wisi MuLacha...to tylko tacy jak ty kupują i później się wożą z nieletnimi .... [
hornet Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Siema cyce... szukam jakiegoś colegu na 20-23 maj. Chce z żonką na weekend skoczyć. Macie jakieś miejsca które możecie polecić ? Nie potrzebny jakiś wersal...
hornet Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 gdzie dokładnie? Patrzymy Pl. Rybaków..... coś w tym stylu..
GILI Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 gdzie dokładnie? Patrzymy Pl. Rybaków..... coś w tym stylu.. gdzieś nad morzem,czy Kaszuby?
hornet Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 gdzie dokładnie? Patrzymy Pl. Rybaków..... coś w tym stylu.. gdzieś nad morzem,czy Kaszuby? tylko morze
GILI Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 gdzie dokładnie? Patrzymy Pl. Rybaków..... coś w tym stylu.. gdzieś nad morzem,czy Kaszuby? tylko morze wal do Tomeksa na chatę nawet się go nie pytaj
hornet Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 gdzie dokładnie? Patrzymy Pl. Rybaków..... coś w tym stylu.. gdzieś nad morzem,czy Kaszuby? tylko morze wal do Tomeksa na chatę nawet się go nie pytaj :polew: :polew: Wielkie dzięki Dajcie jakieś ciekawe namiary... nikt nie ma nigdzie znajomości w noclegach??
Tomeks Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 dawaj gdyby nikogo akurat nie było,to kod do domofonu 1984,klucz jest w hydrancie,a górna półka lodówki jest wypełniona piwem
hornet Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 dawaj gdyby nikogo akurat nie było,to kod do domofonu 1984,klucz jest w hydrancie,a górna półka lodówki jest wypełniona piwem Tylko ja z żonką mam jechać .... a jak mamy się styknąć w męskim gronie na chlanie to ona się zanudzi Dawać mi te namiary na noclegi - szybko
Tomeks Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 wal na półwysep,najlepiej Jastarnia,w tym terminie możesz śmiało walić w ciemno,bez problemu znajdziesz coś na miejscu
magnat4 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Polecam Łebę i pokoje przy kanale na rogu ul. Abrahama i Kościuszki. Jedna nazwa to Koga a drugie zaraz obok nazwy nie pamiętam
Tomeks Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Polecam Łebę i pokoje przy kanale na rogu ul. Abrahama i Kościuszki. Jedna nazwa to Koga a drugie zaraz obok nazwy nie pamiętam jak Łeba,to polecam hotel "Wodnik",strzelałem tam gole wieleeeeee razy ...ale Jastarnia jest dużo lepsza,ma klimacik dla zakochanych
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 dokładnie Jastarnia idealna, z tamtąd zawsze można podskoczyć w parę minut do Juraty albo na Hel, lub ewentualnie w drugą stronę gdzieś Władek/Jastrzębia góra. Łeby na razie nie polecam bo pogoda dosyć słaba, a na półwyspie jak wieje Ci od morza, zawsze można się schować gdzieś w zaciszu od strony zatoki 1000str
dobis Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie czy w środę będzie spocik, bo mam problem z poziomowaniem i spryskami, próbowałem wszystkiego z forum i zonk, może ktoś z Was coś pomoże?
Tomeks Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie czy w środę będzie spocik, bo mam problem z ... jak ja takich lubię
dobis Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jak ja takich lubię a za co "takich" nie lubisz??????????
Rekomendowane odpowiedzi