Tomeks Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 aaa,bo myślałem,że wszystkie kaczki zdążyłeś wydymać przed deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 aaa,bo myślałem,że wszystkie kaczki zdążyłeś wydymać przed deszczem uważaj sobie mientka Parówo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Siemanko, http://allegro.pl/gdansk-motul-8100-x-cess-5w40-5l-gratis-i1797057412.html Kupujecie nadal u tego gościa? Pamiętam,że Bieńka mieli zamykać za pomówienia Jak tam wyszło z tym olejem? straciliście zaufanie,czy bierzecie dalej od niego? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Siemanko, http://allegro.pl/gdansk-motul-8100-x-cess-5w40-5l-gratis-i1797057412.html Kupujecie nadal u tego gościa? Pamiętam,że Bieńka mieli zamykać za pomówienia Jak tam wyszło z tym olejem? straciliście zaufanie,czy bierzecie dalej od niego? pozdro też przesiąkłeś zarazą "tylko Motul" kup u Siebie w 'pewnym' sklepie (tam gdzie części są OK) Castrola; L&M czy jakiś tam dobrej marki i gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A który nie jest tak samo często podrabiany :gwizdanie: bardziej mi chodzi o zaufanie do sprzedającego niż o to jaki kupić. Z gdańska brałem już kilka razy, szybko przesyłali i cena też bardzo dobra była, nie miałem zastrzeżeń, wiec chyba wezme znów od nich. Zastanawiałem sie tylko,czy taki przypadek sie powtórzył z lewą oliwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja po naprawie wałka mam obecnie Castrol - do zmiany już tylko 1kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja zamawialem u Dzika.Przy komplecie filtow wysylka free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ktos dzisiaj byl na spocie - jakies newsy, plotki, ploteczki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ta,Olo rozbebeszył auto do gołej podłogi,już jest coraz bliżej... ...totalnej destrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 kkam, opróżnij skrzynkę PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jaca....STÓWKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jaca....STÓWKA j**aniec miał uro i nie zrobił grilla najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Najlepszego Jacenty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 j**aniec miał uro i nie zrobił grilla :baseball a mało razy nam robił grilla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 j**aniec miał uro i nie zrobił grilla :baseball a mało razy nam robił grilla :gwizdanie: oj tam oj tam, nie czepiaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jaca, najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Co wyście się tak wcześnie zawinęli wczoraj Najlepszego Jaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 jak wcześnie? grubo po 20 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 jak grubo góra 20po... Kiedyś na Matarni siedziało się do 22giej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ale od 20,a teraz jesteśmy od 18,albo przed :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi