Opublikowano 7 Października 201114 l mam historię tej A4 niebieskiej ogólnie OK, rozrząd zmieniony przy 150kkm ale bez pompy wody, zaraz wam wrzuce te kartki[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 20:16_________________________________________________klikajcie w miniatury
Opublikowano 7 Października 201114 l Gili chyba będzie trzeba spakować man-dziur i ruszać ... W BE...są w biurach oferty pracy do Kanady w rejon francuskojęzyczny,muszę to dokładnie sprawdzić ....
Opublikowano 7 Października 201114 l kurcze ładny ten niebieski, ale avant chyba jednak odpada.... bede sie wkurzać, że nie mam sedana a poza tym chyba do mnie nie pasuje....
Opublikowano 7 Października 201114 l Jak chcesz cos co pasuje,to pogadaj z Tomeksem,moze sprzeda Ci mazde.ALbo z Olkiem gadaj o iveco
Opublikowano 7 Października 201114 l Jak chcesz cos co pasuje,to pogadaj z Tomeksem,moze sprzeda Ci mazde.ALbo z Olkiem gadaj o iveco spadaj [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 21:29_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-prywatny-wlasciciel-od-3-lat-C20929276.html ja chce tegooooooooooooooooo!!!
Opublikowano 7 Października 201114 l Gili chyba będzie trzeba spakować man-dziur i ruszać ... W BE...są w biurach oferty pracy do Kanady w rejon francuskojęzyczny,muszę to dokładnie sprawdzić .... Fajny koleś ..i jeździ Volvo :)
Opublikowano 7 Października 201114 l Widziałeś resztę filmików na jakiś czas się zatrudnił w polskiej firmie aby zrobić porównanie między pracą na międzynarodówce w europie a za oceanem normalnie przepaść...
Opublikowano 8 Października 201114 l http://www.ebay.co.uk/itm/2004-AUDI-A4-1-9-TDI-130-Quattro-Sport-/120786297559?pt=Automobiles_UK&hash=item1c1f6ca2d7#ht_1363wt_1185 a może pojadę do UK i sobie przywioze auto?? :cool1:
Opublikowano 8 Października 201114 l Alona, ja osobiście odradzam przekładki jeśli chodzi już o taki samochód lepiej dać kilka PLNów więcej ale mieć pewność że samochód złożony jest dobrze z niemiecką precyzją niż przez jakiegoś gościa, który wcale nie musi tego dobrze dobić. Może i taka operacja by się opłacała, bo wrzucasz od razu części s-line + jakieś tam dodatki typu navi itd, więc tak czy inaczej będzie to rozbierane, aczkolwiek ja bym nic nie przekładał tylko zostawił w oryginale
Opublikowano 10 Października 201114 l po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne
Opublikowano 10 Października 201114 l po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne Daj znac kiedy
Opublikowano 10 Października 201114 l jakby ktoś miał ochotę mieć takie felgi (malowane proszkowo) to mój kolega robi takie cuda
Opublikowano 10 Października 201114 l po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne jest zakaz jeżdżenia lewym dla dużych po obwodnicy