Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaj w cholerę :>

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ewentualnie zastanow sie nad jakims tanim lakiernikiem i naprawic te rdze bo kazdy kupujacy zdeka sie moze przestraszyc - blacha ocynk a tu - o co kaman :wink4:

zwyczajnie - ocynk się utlenia a maska chyba jest alu więc też się utlenia[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 07:14_________________________________________________

Alona dawaj VIN tego Gilowoza

Opublikowano

Antonio, później do kolesia zadzwonie, ale nie wiem czy chce AWXA i nie wiem czy chce srebrne...

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-130km-6-biegow-jedyny-C14636597.html co myślicie z komisu w Koscierzynie??

czy z autohandlu raczej nie ma co nawet sprawdzac??

[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 09:37_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-131km-niemcy-C20164284.html[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 09:38_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-sedan-2004r-1-9tdi-130km-6-bieg-i1840247543.html ten podejrzanie tani?? :D

Opublikowano

Ta druga: mulitronic,no i nie ma czujnika deszczu.

Opublikowano

ten pierwszy za drogi

Makówa sprzedaj Alonie Paździoszka

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-131km-04-s-line-sedan-alu-navi-i1838368457.html[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 09:45_________________________________________________a do czego mi czujnik deszczu potrzebny?? :D[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 09:46_________________________________________________Antonio jak w dobrym stanie, to może być tyle kasy.... choc kierownica na smietnik do razu sie nadaje, nienawidze takich :kox: :kox:
Opublikowano

36kPLN + opłaty + rozrząd ETC i kupa - wychodzi 40kPLN[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 09:52_________________________________________________Zajebi$cie Tomeks, że przesłałeś mi co mam zamówić dla Mateo :cool1:

Opublikowano

YATO YT-0461[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 10:01_________________________________________________Alona,jak już chcesz kupować auto,to zrób tak,jak ten brukselski przykurcz radził,jedz na zachód i przywieź se sama :cool1:

Opublikowano

za późno już :confused4:

Opublikowano

i tak bys ku*** nie zamówił,ciężko napisać/zadzwonić -daj nr bo robie zamówienie :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

ja wczoraj rano zamawiałem

a dziś przypomniało mi się jak mateo był w wątku

Opublikowano

to po ki c**j wczoraj wieczorem mówiłeś że niema problemu i zamówisz??????

Opublikowano

jakbym dziś o 7 zamówił to bym to dziś dostał

czytałeś wczoraj smsa i miałeś mi go odrazu przesłać ale dałeś d*py i ch*** - teraz musisz się pucować do mateo

Opublikowano

a dziś przypomniało mi się jak mateo był w wątku

przestań kręcić ziemniak :cool1:,i tak byś zapomniał,o 7 to mateo jedzie do roboty i uważa na dziki,a nie siedzi na forum :cool1:

Opublikowano
:ssij:
Opublikowano

Was o coś poprosić.... parówy!

Opublikowano

Was o coś poprosić.... parówy!

Mateo to ty nie wiesz że oni się tylko nadają do produkcji kartoszków i sprzedaży.

to są dwa bite kartofle .... :decayed:

Opublikowano

... oni się tylko nadają do produkcji kartoszków i sprzedaży....

Z tym też bywa różnie.

Opublikowano

... oni się tylko nadają do produkcji kartoszków i sprzedaży....

Z tym też bywa różnie.

nosz k**wa :angry:,nie dość że mu przywieziesz,wcześniej załadujesz,potem wyładujesz,dorzucisz jeszcze pare kilo od siebie,bo antonio kombinuje z wagą,to jeszcze marudzi :wallbash:,nie no,szczyt :foch: