Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze -nigdy wiecej 2,5 tdi, po drugie nigdy avantów :P :P :P[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:48_________________________________________________http://moto.allegro.pl/piekne-biale-audi-200-km-quattro-skory-jak-nowe-i1852354520.html

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podobno narzekają, że 2.0T olej bierze ale dokładnie nie wiem bo się nigdy tym silnikiem nie interesowałem :> Ale jakbym kupował A4 to brałbym pod uwagę tylko 2.0T lub 3.0TDI :> Ew możesz poszukać 1.8T bo też były w B7. No i amerykańców to powinnaś w carfaxie sprawdzić, czy nie są po dużych dzwonach. Niestety sporo 2.0T na rynku pochodzi z US a wieść gminna niesie, że auta marek europejskich robione na rynek USA mają materiały gorszej jakości, co szczególnie widać przy dużych przebiegach. Ale jak znajdziesz zadbany i bezwypadkowy egz to nie patrz czy US czy EUR tylko bierz zanim Ci go sprzątną :decayed: Na oględziny możesz na spota wpaść, to przy okazji Łepski właścicielowi na fejsa wejdzie żeby sprawdzić czy to porządny gość czy oszust :decayed:

Opublikowano

Alona ten biały z USA - brak obrysówek w przednim zderzaku :cool1: pewnie walony

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C20365550.html to jest opcja 130 ps + 6 biegow, ale "zamienie na samochod powypadkowy samo za siebie swiadczy" :D

[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:16_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-serwis-niemcy-zobacz-C20890179.html

Opublikowano

Ma zderzak tylko sline.CIekawe dlaczego ktos wymienial.

Swoja droga po drodze spotkalem jakieos goscia na macdonaldzie w czestochowie.Oglada auto i jak podszedlem to zaczal wypytywac.

No i mowi,ze ladne ,ale z przodu to walone zdrowo.Pytam czemu.A on,bo kierownica wymieniona to poducha musiala strzelic. :polew: :polew: :polew: :polew:

To ciekawe czy zdrrzak tutaj wymieniony,bo uszkodzony byl,czy poprsostu...

Opublikowano

który z nich Bieniek??

Opublikowano

No przeciez widac,ze ten drugi ma tylko zderzak sline no i spojler.Przebieg tez watpliwy.

Cos kolorystycznie sie nie zgrywa poducha z kiera.[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:42_________________________________________________No i zabraklo mu na srodkowy grill do zderzaka.Zamontowal zwykly i jest mega szpara.

Opublikowano

ja nic nie widze, dlatego Was sie pytam :P

Opublikowano

te 2.0TFIS ponoć sporo palą,13-14,alternatywą jest zagazować,ale nie wiem jak to znoszą,pogadaj z mateo,a olej palą chyba te nowe 2.0 211PS

Opublikowano

Alona ten biały z USA - brak obrysówek w przednim zderzaku :cool1: pewnie walony

I fotel kierowcy elektyczny a pasażera manual ??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Alona, jak kupisz sobie nowy to już tylko ja na spotach będę miał B5 ;( ;( ;( ;( ;(

chyba że kupię od ciebie te krwiste skóry :kox:

Opublikowano

A gdzie Ty jeździsz na te spoty bo ja Ciebie jeszcze nie widziałem :tongue4:

Opublikowano

To jakby co to ja zalecę swoim Passkiem uśmiechem to będę miał jeszcze "lepszy" wóz :decayed:

Opublikowano

To jakby co to ja zalecę swoim Passkiem uśmiechem to będę miał jeszcze "lepszy" wóz :decayed:

:takiego: ja będę z rekinem :polew:
Opublikowano

A gdzie Ty jeździsz na te spoty bo ja Ciebie jeszcze nie widziałem :tongue4:

A bo dopiero raz byłem, niedawno przeprowadziłem się do Gdańska i jakoś nie było okazji wcześniej śmigać. Jutro mam szkolenie do godziny 20, więc wpadnę troszkę później, no ale będę :decayed: pewnie koledzy będą pomagali Alonie wyceniać bryke, już to widzę :przebiegly:

Opublikowano

Aaa to spoko :>

Opublikowano

ludki,lato się skończyło,w zasadzie moglibyśmy jutro zrobic takie zamknięcie sezonu,można by to jakos uczcić,np wódą,czy cóś :mysli:

...może byśmy sie napierdolili,tak konkretnie,hmm :naughty: