Art_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam. Potrzebuję schemat układu hamulcowego do B5. Najbardziej chodzi mi o sztywne przewody. Gdzie dokładnie są poprowadzone ???Proszę o jak najwięcej info i schematów.
Barto89 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Co tam Arturo padło, że schematy potrzebujesz?
Art_A4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Po której stronie biegną przewody hamulcowe do tylnych hamulców pod podwoziem ??? Strona kierowcy czy pasażera ??? Po stronie pasażera biegną chyba przewody paliwowe ??? Nikt nie posiada schematu układu hamulcowego do b5 ???
Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Co Ci ma dac schemat ? Auto na podnosnik i wszystko jest widoczne.
Art_A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Czyli nikt nie zna odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie o przebieg przewodów do B5 na tylne heble ??? Nie mam podnośnika warsztatowego
Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Do czego potrzebna jest Ci ta informacja bo nie bardzo qumam
Art_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to napiszę . Znajomy zawadził prawą stroną o coś i porysował trochę przewody po prawej stronie od pasażera. Nie widziałem tego uszkodzenia. Chodzi o te przewody co biegną pod podwoziem do tyłu. Martwi się że są to przewody hamulcowe. Wydaje mi się że są to przewody paliwowe. Biegną tam dwa. Natomiast po lewej stronie pod podwoziem (strona kierowcy) biegną przewody hamulcowe. Mylę się ??? Dev podziel się swoją wiedzą . Nigdzie nie znalazłem schematu i info odnośnie rozmieszczenia przewodów hamulcowych w b5.
Dev Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pdzewody hamulcowe sa srednicy ok 5 mm Paliwowe sa grubsze.
Art_A4 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To które są które ??? Po której stronie są paliwowe, a po której hamulcowe ??? Nie mam możliwości wejścia pod auto teraz.
Rekomendowane odpowiedzi