innuita33 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam czy ma ktoś opis bloków pomiarowych dla VCDS 11.6.0 ? będę wdzięczny [email protected]
PiterEL Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Udało Ci się zdobyć ? Ja bym potrzebował opis rozszerzonych bloków pomiarowych...
Gość cwiara Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Jak bys troche poszukał to bys znalazl. Dzial diagnostyka vag , podwieszony watek ==> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/285275-%5BALL%5DCharakterystyka-poszczeg%C3%B3lnych-blok%C3%B3w-pomiarowych-w-programie-VAG-COM
PiterEL Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Wszystko było by fajnie... Ale to są bloki pomiarowe ! Ja poszukuje roszerzonych bloków pomiarowych bo u mnie już w 2010 nie są aktywne bloki pomiarowe.
Gość cwiara Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z tymi rozszerzonymi to sie nie spotkalem pod vcds. Jak sie vasem laczylem z nowszymi modelami to wtedy byla opcja opis bloków. Ale w vcds powinienes miec opisany kazdy blok co oznacza, bez wymaganych parametrów.
spanky Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Wszystko było by fajnie... Ale to są bloki pomiarowe ! Ja poszukuje roszerzonych bloków pomiarowych bo u mnie już w 2010 nie są aktywne bloki pomiarowe. rozszerzone sa przy sterownikach z UDS'em i tam każdy sterownik ma inne bloki (numeracje)... ale przeciez wyswietla sie lista, wystarczy poszukac i poodznaczac ktore Cie intersuja ... Edytowane 3 Października 2014 przez spanky
PiterEL Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 No tak ale np przy dpf sa podane MVB i chce znalezc odpowiedniki w rozszerzonych.
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Zrob tak jak pisze spanky i nie mieszaj tematów B6/7 vs silnik CR
Rekomendowane odpowiedzi