Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak i czym pomalować grill w Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U Ciebie tak. Maluj tą obwódkę grilla i będzie :kox: Ja mam tak u siebie zrobione (kolor granatowy) :good: A kolega ma srebrne autko i nie ma w nim czarnych dodatków (felgi, lampy), stąd się zastanawia jak będzie to wyglądało.

Opublikowano

A kolega ma srebrne autko i nie ma w nim czarnych dodatków (felgi, lampy), stąd się zastanawia jak będzie to wyglądało.

Nie ma także chromów na szybach ..wiec bardziej pasować bedzie w czerni niż w chromie :decayed:

Po mojemu ..nie musi mieć silnie uwydatnionych czarnych dodatków aby pasowało :wink4:

Opublikowano

szary grill odpada,szara ramka tez-pozostaje pomalowac na czarno - a jesli chodzi o czarne dodatki to mam czarne opony :tongue4:

Opublikowano

szary grill odpada,szara ramka tez-pozostaje pomalowac na czarno

:good:

a jesli chodzi o czarne dodatki to mam czarne opony :tongue4

:D

..możesz delikatnie ściemnić szybki na czarno ..albo ciemne lampy ledowe na tył :naughty:

.do srebra czerń ..chrom to jakoś tak sie zlewa :wink4:

Opublikowano

aaa ,i jescze mam czarne obwodki dookola szyb bocznych,zamiast chromu :gwizdanie:

lampy tylne nas razie zostawie,a pomyslalem,zeby do przodu wstawic pasek ledow,cos jak a8 :naughty:

Opublikowano

jakby co to mam na zbyciu czarna ramke oryginalna do b6 :evil:

Opublikowano

tak wygląda czarny grill na jasnym aucie

7fa012cb8197c247.jpg

czarne auto, czarny grill , srebrny znaczek audi

085c1f7a365ab44b.jpg

widziałem gdzieś w necie czarny grill i czarny znaczek audi na czarnym aucie i też nieźle wyglądało :cool1:

Opublikowano

Ja mam czarny grill - ale to orginał jest :) a karatka jest lakierowana na czarno i wygląda tak :wink4:

c6038ddaaab4d327.jpg

Opublikowano

ostre...podoba mi sie,zaszczepiony jestem ,teraz musze wygospodarowac troche czasu i jade z ta ramka na czarno :wink4:

Opublikowano

Na srebrnym efekt może być lepszy :kox: :gwizdanie:

:gwizdanie:

U mnie na sreberku to wygląda tak :wink4:

g2kz0.th.jpg

dscn2843poprlr8.jpg

w768.png

:tongue4: Robione domowym sposobem :cool1: Zobaczymy jak będzie po zimie :decayed:

Opublikowano

fajnie,ale wydaje mi sie,ze najlepszy efekt jest widoczny na ciemnych kolorach auta :mysli:

Opublikowano

fajnie,ale wydaje mi sie,ze najlepszy efekt jest widoczny na ciemnych kolorach auta :mysli:

No fakt na ciemnym rewelacja wg mnie :wink4: Ale na sreberkach też nie jest źle. Ale z daleka aż tak bardzo tego nie widać :decayed:

Ale ja osobiście zacząłem na to zwracać uwagę i powiem Wam, że w Szwajcarii widziałem sporo autek z takim modem :kox: Czyli jest to na czasie i modne nie tylko u Nas :tongue4:

Opublikowano

A więc wrzucam fotke z modem na ciemnym kolorze (mój granacik):

10895bd57770631d.jpg

Wrzucam na prosbę gzybka który chciał widzieć jak to wygląda na granacie :naughty: Jak dla mnie to na ciemnym kolorze taki mod wygląda :kox: Nadaje charakteru niunii :naughty:

Opublikowano

nooo..super to wyglada! teraz pewnie bedzie grupowe malowanie ramek :>

Opublikowano

Hehe... :naughty: Czemu nie, tymbardziej że widzicie, że efekt jest świetny :evil:

Opublikowano

chromowane dodatki powoli odchodzą do lamusa :wink4:...teraz w modzie czarny mat :good: , nawet testowane ostatnio w Krakowie lamborghini było w kolorze matowym, czarny mat :)

Opublikowano

A więc wrzucam fotke z modem na ciemnym kolorze (mój granacik):

10895bd57770631d.jpg

Wrzucam na prosbę gzybka który chciał widzieć jak to wygląda na granacie :naughty: Jak dla mnie to na ciemnym kolorze taki mod wygląda :kox: Nadaje charakteru niunii :naughty:

Jak widac na zdjeciu pare odpryskow sie juz pojawilo :wink4:

Opublikowano

Jak widac na zdjeciu pare odpryskow sie juz pojawilo :wink4:

Dibo jak to malowałeś i po jakim czasie pojawiły się odpryski? :wink4:

Opublikowano

chromowane dodatki powoli odchodzą do lamusa :wink4:..

.. nie mów hop.. niektóre kolory wyglądają bardziej korzystniej z chromami .. niektore z czernią :guma:

nawet testowane ostatnio w Krakowie lamborghini było w kolorze matowym, czarny mat :)

..widać kto czyta " Top Gear " :naughty: