strazak990 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Potrzebuje numeru na białe szkiełka kierunki ponieważ chciałbym zamówić w aso
Andrzej07 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Z tego co wiem to nie do dostania w ASO sprawdź ebay-a tam widziałem Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Audi sline Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jakbyś na ebay znalazł, podeślij link. Też bym chętnie wymienił, gdyż te białe kierunki robią naprawdę świeższy wygląd przodu samochdu
strazak990 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak Wiem Własnie jestem na etapie poszukiwań.
afroo. Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie ma szkieł jako osobnej części zamiennej. Dostaniesz tylko u kogoś, kto rozbierał swoje lampy więc dosyć żmudne poszukiwania na portalach aukcyjnych. Szkła wymieniać nie trzeba - wystarczy usunąć pomarańcz, chyba, że ktoś przywiązuje aż taką wagę do ori wyglądu. ; )
MAT1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przerabiałem ten temat. Szukaj uszkodzonych lamp, potem wyjmiesz kierunki przełożysz do swoich i po problemie. Ciekawostka jest taka że do białych kierunków jest gniazdo żarówki inne, bolce żarówki są inaczej rozmieszczone niż w pomarańczowej żarówce.
Rekomendowane odpowiedzi