muniek 82 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam. mam problem z zegarami obrotomierz i prędkościomiez sie zawieszają, raz działają raz nie. zaczeło się od upałów jakie były nie mam garażu więc auto stało na parkingu i otworzyły sie szyby centralny zamek i zapaliły oba kierunkowskazy, a jeszcze wcześniej przestał działać brzeczek od siateł i rezerwy. może ktoś pomóc albo dać namiar na dobrego elektro mechanika w Wałbrzychu lub okolicy. dziękuje.
jacek70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnie zegarów to podociskaj kostki, może to wystarczy. Brzęczek Ci padł. Znajduje się on w liczniku. To mały głośniczek wlutowany w płytkę. Ja dałem podobny z zabawki dziecinnej i chodzi.
muniek 82 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 Dzięki jak tylko to sprawdzę to napisze czy coś pomogło witam sprawdziłem kostki i nic nie pomogło byłem u elektromechanika i powiedził że muszę wymienic zegary. czy audi z 97 roku ma immobilajzej w zegarach?i czy beda pasować zegary z innego modelu? jak tak to jakiego? Witam. sprawdziłem kostki i nic nie pomoło elektromechanik powiedział że muszę wymienić zegary.czy audi z 97 ma immobilajzer w zegarach i czy mogą pasować zegary z innych modeli?
Bartollo Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 97 ma jeszcze immo pod kierą. licznik bez rezania pasuje tylko z b5.
muniek 82 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 a jest róznica między zegarami z diesla a benzyny?
Arkadiush Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 jak Ci się nadal zawieszają może być to że wskazówki nie są dociśnięte do końca trzeba licznik rozebrać docisnąć wskazówki i zrobisz test zegarów czy wsio jest ok
Rekomendowane odpowiedzi