Skocz do zawartości
IGNOROWANY

zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem z zegarami obrotomierz i prędkościomiez sie zawieszają, raz działają raz nie. zaczeło się od upałów jakie były nie mam garażu więc auto stało na parkingu i otworzyły sie szyby centralny zamek i zapaliły oba kierunkowskazy, a jeszcze wcześniej przestał działać brzeczek od siateł i rezerwy. może ktoś pomóc albo dać namiar na dobrego elektro mechanika w Wałbrzychu lub okolicy. dziękuje.

Opublikowano

Odnośnie zegarów to podociskaj kostki, może to wystarczy. Brzęczek Ci padł. Znajduje się on w liczniku. To mały głośniczek wlutowany w płytkę. Ja dałem podobny z zabawki dziecinnej i chodzi.

Opublikowano

Dzięki jak tylko to sprawdzę to napisze czy coś pomogło

witam sprawdziłem kostki i nic nie pomogło :( byłem u elektromechanika i powiedził że muszę wymienic zegary. czy audi z 97 roku ma immobilajzej w zegarach?i czy beda pasować zegary z innego modelu? jak tak to jakiego?

Witam. sprawdziłem kostki i nic nie pomoło :( elektromechanik powiedział że muszę wymienić zegary.czy audi z 97 ma immobilajzer w zegarach i czy mogą pasować zegary z innych modeli?

Opublikowano

97 ma jeszcze immo pod kierą. licznik bez rezania pasuje tylko z b5.

Opublikowano

Jest i to ogromna.

Opublikowano

jak Ci się nadal zawieszają może być to że wskazówki nie są dociśnięte do końca trzeba licznik rozebrać docisnąć wskazówki i zrobisz test zegarów czy wsio jest ok