MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 witma jak w temacie jaka jest żarówka w lapce oświetlającej tablicę rejestracyjną w sedanie 96r?? jak ktoś się orjętuje to byłbym wdzięczny. * prosimy o stosowanie prefixu [Musashi]
Dibo Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Dobrze się składa bo ja też muszę wymienić żarówkę. Wiedziałem jak wygląda, ale nie znałem oznaczenia. Dzięki moskal
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 12V C5W a jesli mam do wymiany w podsufitce zarówke to tego typu będą pasowały??czy tam są inne
moskal Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 12V C5W a jesli mam do wymiany w podsufitce zarówke to tego typu będą pasowały??czy tam są inne wez sobie wyjmij tą w podsufitce i na żarówce powinien byc symbol , mi sie wydaje ze w podsufitce jest wieksza , czyli C10W ale głowy nie dam sobie obciąć
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 W podsufitce jest większa "42 mm" W tablicy rejestracyjnej sa dwie. Każda po "36 mm" Osobiście w tablicę proponuję dwie białe diody rurkowe.. Fajnie świecą pozdr !
moskal Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Kolega Przemek odrobił lekcje :> 36mm - C5W 42mm - C10W Bardzo rozsądnie pisze o Ledach zamiast żarówek , jak musisz zmieniac to tylko na LED-y
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 dobra dzięki wielki ale led pewnie będzie inaczej podłączona?? i też normalnie w samochodowym kupię??
Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 LED normalnie wkładasz w miejsce starej żarówki. Zobacz na tym zdjęciu masz bardzo poglądowy obraz żarówki LED i zwykłej żarówki włóknowej . Pasują Ideolo W sklepie motoryzacyjnym możesz dostać, ale nie musisz. Oni kupują te Ledy z Allegro Więc zrób to samo, wtedy na pewno dostaniesz.. (no i nie kupuj najtańszych)
Rekomendowane odpowiedzi