Chemik21 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witam, potrzebuję informację odnośnie założenia lewej tylnej lampy ( od strony kierowcy) z anglika. Czy jest ona taka sama jak EU czy tez należy coś przerabiać? Dodatkowo znajomy ma u siebie bixenony Valeo, ostatnio na przeglądzie wyszło mu, że lampy przód ma angielskie i lewą lampę musi zmienić, gdzieś wyczytał, że wystarczy w lampie przekręcić przesłonę o 180* i jest wtedy dostosowana do ruchu EU, jak to się ma w praktyce?
Stichy Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Tyl przelozysz bez problemu Przod - w ksenonach i zwyklych bywaly wajchy do zmiany ale w bi to nie wiem - jak chcesz to mozemy sie wymienic za przeslony bo wlasnie angoli potrzebuje
Chemik21 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Nic w tylnych nie trzeba przycinać itp? Pogadam ze znajomym jeżeli faktycznie w jego nie ma możliwości zmiany tą "wajchą" - pytanie czy mimo takiego "przełożenia" lampy świecą zgodnie z prawem- to będę go do Ciebie kierował. Orietuje się ktoś gdzie szukać tej wajchy? trzeba rozklejać lampę itp?
Stichy Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 W zwyklej to dekielek sciagniesz i bedziesz widzial na soczewce w bi to bedzie ciezko dekoelek wyciagnac bez demoztazu lampy
Chemik21 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Znalazłem taką lampę na allegro http://allegro.pl/lampa-blotnika-lewa-tyl-audi-s4-b6-8e9945095a-12s-i4598535994.html Na zdjęciu widać oznaczenie GB wnioskuję z tego że to zapewne Anglik? Czy mimo tego jest możliwość jej założenia do auta czy też trzeba coś przerabiać? ? Edytowane 17 Września 2014 przez Chemik21
pieczarek Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Normalnie Ci podejdzie do auta. Jedynie czym może się różnić to w miejścu żarówki z halogena będzie zaśplepka, ale z tego co kojarzę można ją wyłamać i włożyć żarówkę miejsce we wkładzie powinno być, a jeśli nie będzie to wkład przełożysz ze swojej.
memek88 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Gdzie znajde ta wajche ? Bo dzis dignosta na przegladzie stwierdzil ze mam lampe od angola a ja kiedys ja rozbieralem i moze cos zmienilem sam niewiem Edytowane 3 Marca 2016 przez memek88
Rekomendowane odpowiedzi