stoklos1990 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Witam, mam pytanie do was, wcześniej szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć(albo nie wiem jak sformułować) A więc, czy można podłączyć światła postojowe do centralnego? To znaczy, że jak będę otwierać samochód kluczykiem to zapalą mi się światła postojowe?
jacek70 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Zapalą postojowe czy tylko migną. Mignięcie jest możliwe.
stoklos1990 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 myślałem o stałym zapaleniu przez jakiś czas, powiedzmy tak długo jak podświetlenie wnętrza.
krzysiekml Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 myślałem o stałym zapaleniu przez jakiś czas, powiedzmy tak długo jak podświetlenie wnętrza. zastosujesz przekaznik czasowy wydłużający 3SRM150 i po sprawie
jacek70 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Jeszcze musisz wsadzić diody aby nie było problemu podczas włączenia świateł.
stoklos1990 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 aż tak mi nie zależało:P ale fajnie, że ktoś wyjaśnił.
Christiano Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 moze chodzi Ci o clh gdzie przy otworzeniu drzwi pilotem zaswiecaja sie halogeny czy to akurat musza byc postojowki?
stoklos1990 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 myślałem o postojówkach i podświetlenie tablic. W vectrze c mam tak, że po odblokowaniu drzwi podświetla się też tablica.
Rekomendowane odpowiedzi