ssebastian21 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Cześć, Padł mi dwumas, co myślicie u kupnie używanego?
jacek70 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 A jest gwarancja,jeśli nie to nowy.
darko Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 używany można sprawdzić ale ile to pochodzi-nie wiadomo, nówka to zaś koszt,możesz założyć sztywne koło ale ponoć pogarsza się kultura silnika, jestem właśnie po wymianie wszystkiego-nówka jak nawet dostanie miesiąc gwarancji to co z tego,jak się może rozsypać po 32 dniach z gwarancją to tylko nowy i w warsztacie
jospethe Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 U mnie też się powoli kończy. Myślę nad kupnem dwumasu po regeneracji. Słyszałem, że ładnie to chodzi i cena dobra.
darko Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 w necie można znaleźć firmy co to regenerują ale są różne opinie o regenerowanych, też miałem dylemat co założyć-poszło nowe,po kieszeni troszkę zabolało
wesz82 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Wszystko zależy w jakiej cenie używka i czy sam ogarniesz wymianę??? Jak dostaniesz za psie pieniądze i sam wymienisz to jak najbardziej,zaś jak ma Ci robić to mechanik to ja bym nie ryzykował kupna używki. Dlaczego? Bo zapłata za mechanika wyniesie trochę kasy a jak ma Ci paść używka to popłyniesz x2 za robociznę a suma sumarum i tak kupisz nówkę....
ssebastian21 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 A co myślicie o regenracji, trochę się naczytałem i są mieszane opinie.
Rekomendowane odpowiedzi