Patryk Toruń Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Witam. Moje autko to a4 b5 z 96 roku, sedanik , poj. 1.6 kod silnika : ADP wyposażenie to podstawa podstaw czyli:- 2x poducha- climatronic- el szyby przednie- el. lusterka- radio pioneer- zamykanie szyb z kluczyka- wspomaganie- abs- alu 205/55/16- światła dzienne Co zamierzam?- wstawić oryginalne poliftowe przednie lampy, lecz nie wiem jak je później podłączyć ( inne końcówki ) - może delikatnie obniżyć- dalej utrzymywać w idealnym stanie technicznym Uważam, że nie ma chyba zbyt wielu rzeczy które mógłbym tutaj zrobić, 1.6 to żaden potwór żeby robić z nim cuda Pozdrawiam! Ew. czekam na Wasze pomysły
PiterA4 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 lampy,lusterka.gril to na pierwszy plan
TOM3K Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 lampy to pewnie tragicznie świecą co ? miałem podobne i nie dało się jeździć
kkam Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ładny kolor. Pomyśl nad zmianą grilla i lamp na poliftowe
Patryk Toruń Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 co do lamp o dziwo nie ma tragedii, świecą dobrze
TOM3K Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 no to masz szczeście z tymi lampami moje to tragedia ale sprzedałem je i za te pieniądze kupilem polifty także sprzedaj je szybko
Patryk Toruń Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 no to masz szczeście z tymi lampami moje to tragedia ale sprzedałem je i za te pieniądze kupilem polifty także sprzedaj je szybko Bardzo chętnie bym wsadził polifty, czaję się już rok czasu na nie, tylko jak to potem podłączyć?
donjakub1 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/8869-reflektory-zespolone-po-ii-lifcie-rezanie-i-montaz/ wytłumaczone jak krowie na rowie czytaj montuj ciesz sie
TOM3K Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 jak masz te lampy to pewnie są już tam kostki do polifta ja tak np miałem , bo jak kiedyś czytałem to żeby nawet te chińczyki podłączyć muszą być kostki takie jak do polifta . Ale będziesz musiał przelutować kostki od kierunków nie ma tam dużo roboty bo tylko po dwa kabelki są na każdy kierunek przychodzą
Rekomendowane odpowiedzi