Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przekładka z 1.8 na 2.8 ile pracy i peniędzy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O tuż z ciekawości chciałem zapytać ponieważ na jednym z parkingów policyjnych stoi audi a4 b5 2.8l bez papierów . na części już z niektórych ją ogołociłem hehe :) mam takie pytanko jeśli bym ogołocił ją z silnika i potrzebnych elementów ile czasu i pracy ? Pracy mam na myśli czy trzeba by było przerabiać coś w moim 1.8 czy tylko praca będzie wyglądała na wykręcaniu i montażu ?

Edytowane przez Wojtek1995
Opublikowano

jeśli masz dostęp do całego motoru samochodu to wyciągasz wszystko z sankami skrzyniami zwrotnicami oraz wiązką i komputerem jesli auto jest z podobnego rocznika problemów będzie mniej np imo będzie w komputerze wystarczy dokodować z kluczyka do kompa :)

wiadomo pracy przy odobrinie szczęscia może jeden pełny pracowity dzień :)

następna sprawa do wydech :) jeśli auto jest w quattro a ty masz ośkę to pasować nie będzie jesli dawca fwd i ty masz fwd to bierz cały wydeszek :) od początku do końca

Opublikowano

Dla mnie dziwne, chcesz jeździć na ,, kradzionym,, lub łatwo zdobytym??? Wstyd i żenada.

Opublikowano

lepiej wykorzystać taki samochód niż ma iść na złom :) auto nie kradzione bo jak by było to by na części nie opychali