Wojtek1995 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) O tuż z ciekawości chciałem zapytać ponieważ na jednym z parkingów policyjnych stoi audi a4 b5 2.8l bez papierów . na części już z niektórych ją ogołociłem hehe mam takie pytanko jeśli bym ogołocił ją z silnika i potrzebnych elementów ile czasu i pracy ? Pracy mam na myśli czy trzeba by było przerabiać coś w moim 1.8 czy tylko praca będzie wyglądała na wykręcaniu i montażu ? Edytowane 7 Września 2014 przez Wojtek1995
MATIUS Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 jeśli masz dostęp do całego motoru samochodu to wyciągasz wszystko z sankami skrzyniami zwrotnicami oraz wiązką i komputerem jesli auto jest z podobnego rocznika problemów będzie mniej np imo będzie w komputerze wystarczy dokodować z kluczyka do kompa wiadomo pracy przy odobrinie szczęscia może jeden pełny pracowity dzień następna sprawa do wydech jeśli auto jest w quattro a ty masz ośkę to pasować nie będzie jesli dawca fwd i ty masz fwd to bierz cały wydeszek od początku do końca
jacek70 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dla mnie dziwne, chcesz jeździć na ,, kradzionym,, lub łatwo zdobytym??? Wstyd i żenada.
Wojtek1995 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 lepiej wykorzystać taki samochód niż ma iść na złom auto nie kradzione bo jak by było to by na części nie opychali
Rekomendowane odpowiedzi