kawowy19 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Witam. Mam szybkie pytanko jak w temacie. Jest jakieś oryginalne miejsce??? Bo na necie na fotach to każdy w innym miejscu.
kkam Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Dokladnie, nie bylo znaczka. Jednakze jak masz zderzak przod I tyl sline, listwy drzwiowe s-line to znaczek mozesz wsadzic w miejscu gdzie montowane sa znaczki Quattro. Jak nie masz pakietu s-line to nie zakladaj samego znaczka
kawowy19 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 mam S line na drzwiach i w środku więc znaczek chce założyć bo uważam ze fajnie sie komponuje.
jospethe Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Będzie kolejne Audi S-line bez S-line. Bez obrazy oczywiście.
kawowy19 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 niby dlaczego s-line bez s-line? mam ori wyposażenie od s-line i emblematy na listwach. Nie wiem co w tym nie oryginalnego.
jospethe Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Sory, trzeba było tak od razu. Zwracam honor
Rekomendowane odpowiedzi