instruktor83 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-)
MAT1000 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... PS: ja mam taką RS4
laki83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-) wszystkie audi?czy wszystkie modele audi a4? MAT1000 coś o tym wiem że drogie...heheh troche kasy juz w nie wsadziłem i dalej zbieram..widze że masz rs-a z gt spirit..fajny model ale kurde nie za tani a nic sie w nim nie otwiera...troszke lipa..ale z tej firmy rs6 c6 tez robi robote
instruktor83 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... :wink:PS: ja mam taką RS4 Pięknie:-) Laki83 A4 tylko:-) ale nie tylko b7 ,b5,b6,b8 też:-) Boje sie że to zacznie byc moją dodatkową pasją:-) a tak przy okazji jak wyślesz zdjecia a4 , to mam pytanko,te twoje wszystkie modele są w jakiejs gablotce? Takie zdjecie też chętnie bym zobaczył:-) no jednym słowem pochwal sie:-) Edytowane 21 Maja 2015 przez instruktor83
laki83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda
ksiu85 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda Ja mam B6 w skali 1:18 tylko ze Cabrio
instruktor83 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Laki 83 Wrzuc na pw:-) dzięks:-)
laki83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 ksiu85 widze że tez zbierasz samochody...co powiesz jak bysmy załozyli nowy wątek w dziale hobby?ale osobny o tematyce modelarskiej np plastikowe kartonowe i die cast(metalowe modele)Można by swoje cacka tam wrzucic i sie pochwalic..już jeden temat jest ale jest ogólnie o kolekcjonowaniu ale troche to takie pomieszane
instruktor83 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Panowie popieram pomysl:-) nie wyganaiam was ale musicie te sprawy zalatwiac juz na pw:-)
laki83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 oki jak coś to wrzuce foty do nowego watku a jak nie to posle ci na pw
instruktor83 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Dzis po prawie 4 tygodniach dotarlo do mnie do polski wreszcie rameczka ori:-) z getem.pl Za tydzien dotrze do mnie do niemiec i wreszcie będzie na moim aucie:-)
Audi sline Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 http://allegro.pl/fotele-recaro-podgrzewane-wnetrze-audi-s4-b6-b7-eu-i5347938471.html#thumb/6 Może igły nie są... Ale wszystko da się zrobić
instruktor83 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Szukam czegos w jednym kolorze:-) ale dzięki za pomoc:-) szukam dalej:-)
marcinch001 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Pięknie widzę ze wszystko wporządku z ramką . Dobra rada tą blendę odsuń z 3 mm czymś od grilla zeby ramka tablicy dobrze przylegała do tablicy rejestracyjnej Edytowane 24 Maja 2015 przez marcinch001
instruktor83 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Oki:-) napewno posłucham twoich rad:-) juz nie moge sie doczekac az dojdzie do mnie do niemiec i w nastepny poniedzialek wreszcie sobie zaloze :-) Wpadło dzis troche kosmetyków:-) No i ten kubek porcelanowy:-) nie moglem mu sie oprzeć:-) Edytowane 31 Maja 2015 przez instruktor83
mateszymanski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Wiem o czym pisałeś u mnie w temacie Jesteśmy maniakami, mam ten sam kubek, tylko że biały :D Psychoza na całego :D Gratuluję auta i kibicuję zmianom. Po raz kolejny przekonuję się, że choćby nie wiem jak się zarzekać, że nie będzie się kombinowało jak się trafi dobrze wyposażoną wersja auta - to po chwili okazuje się, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja chciałem sportowe pół-skórzane fotele u siebie i takie mi się trafiły - ale już coś zaczynam myśleć żeby może jednak coś więcej tam wsadzić? U Ciebie widzę teraz jest apetyt na Recaro, potem będziesz szukał pewnie foteli z F1... albo zmieniał auto Edytowane 1 Czerwca 2015 przez mateszymanski
instruktor83 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Miło słyszeć podobnie pozytywnie zakreconego:-) recaro owszem ale co chwile mysle o czyms innym:-) teraz jak ogladam temat akjama:-) to wkrecaja mi sie kompletne nakladki na pedala z podstopnica z RS 4:-) a koszt to okolo 600zl:-)
laki83 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 nakładki z podstopnica fajna rzecz..mam u siebie..polecam.popytaj kogos kto ma upust w aso...ja w Holandii miałem i komplet dostałem za jakies 470zł
instruktor83 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Znalazłem też na allegro za 499zl plus przesylka, sklep audi:-) wiec tez tragedii nie ma:-) jezeli mozna nazwac to czyms tanim:-) ale kurcze zaczeło mi sie to wkręcac:-) Dzisjaj spróbowałem ten preparat do opon a używałem uwierzcie mi mnóstwo innych to ten z czystym sumieniem mogę polecic
Rekomendowane odpowiedzi