Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jest róznica w listwach pomiędzy sedanem i avantem?

nie ma różnicy.

ważne aby listwy które masz zamiar kupić nie były demontowane przez "kowala" bo wystarczy mocniej pociągnąć przy demontażu i aluminiowe wkładki wyginają się bezpowrotnie i wygląda to kiepsko :wink:

Opublikowano

Siemka :) kolega ma podobnego czarnulka co ja, tyle, ze moj silnik to bke :) Jesli nie zamierzasz zmieniac wydechu na dwustronny to polecam kupic dokladke s line do obecnego wydechu :) nowa w aso to 200zl, ale jest w podkladzie:) mi sie udalo za 150kupic;) Jesli chcesz ledy do tablicy ktore nie wywalaja bledu to polecam kolege tomnik(czy jakos podobnie) z forum :) jesli chcesz to moge Ci podeslac fotki jak to wyglada ;)

Opublikowano
  • Autor

z tym wydechem to powiem ci fajny pomysł :) ale to trochę musi poczekać :) a z ledami to poproszę o zdjęcia :hi:

Opublikowano

Pokaz te ledy ;)

Opublikowano

Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci :) to barwa 4300k z tego co pamietam:) do wyboru jeszcze 6000k bylo, jednak nie mam bixow i do postojowek nie bardzo by to pasowalo ...

http://i60.tinypic.com/10nyy4j.jpg

http://i62.tinypic.com/ml5ag0.jpg

pozdrawiam:)

instruktor, jak chcesz to moge Ci poslac zdjecia z dokladka i bez ;)

Oczywiscie do naszych nie-s linowych zderzakow polecam dokladke z leona cupry na przod:D

Edytowane przez jhimo

Opublikowano
  • Autor

dzięki za zdjęcia :) wygląda to fajnie, a jeśli chodzi o dokładkę z cupry to na pewno ją dołożę, ale po zimie :) ale możesz podesłać :)

Opublikowano

Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci :) to barwa 4300k z tego co pamietam:) do wyboru jeszcze 6000k bylo, jednak nie mam bixow i do postojowek nie bardzo by to pasowalo ...

http://i60.tinypic.com/10nyy4j.jpg

http://i62.tinypic.com/ml5ag0.jpg

pozdrawiam:)

instruktor, jak chcesz to moge Ci poslac zdjecia z dokladka i bez ;)

Oczywiscie do naszych nie-s linowych zderzakow polecam dokladke z leona cupry na przod:D

koledzy zeby wymienic postojówki trzeba wyciagac lamy czy da rade tak wymienic...bo ja prubowalem i nie moge ich wyciagnac, sa na jakis zatrzask czy jak??

Opublikowano

nie trzeba wyciagac lamp, ja tez sie z tym meczylem dobra godzine, az wkoncu moj kolega elektromechanik mi to wymienil, zajelo mu to 5min wyciagniecie jej ;D

Opublikowano

Też się męczyłem, na forum wyczytałem że trzeba mocno ciągnąć za kable, i tak zrobiłem:) tak więc szarpnąć mocniej i wychodzą

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj kurier przyniósł mi taką malutką paczuszkę :)

unnamedcgfcngf.jpg

Używał ktoś może?

Opublikowano

Nie lepeij bylo poszukac Kabla VCDS??Tym za duzo nie zdziałasz odczytasz bledy i skasujesz i tyle brak kodowania

Opublikowano

Lepszy VCDS. Kolega miał kiedyś coś podobnego i tylko usuwanie i odczyt.

A powiedz mi jak założyłeś 18" to mocno odczułeś na aucie? Tzn. mam podobny silnik (115km) i boję się, że będzie taczka przy szerszej oponie dlatego na początek myślę o chipie. Dzisiaj będę sprawdzał kondycję wtrysków i muszę zmienić synchronizację bo mam -1.5.

Opublikowano
  • Autor

mam wrażenie że zmieniając z 16 na 18 że nie ma żadnej różnicy :) oczywiście też uważam bardzie , omijam dziury jak tylko mogę :) także nie straciłem komfortu :) a dla mnie wygląd jest najważniejszy :) moje 116 PS d ..y nie urywa ale nie widzę różnicy co do 16 :)

u mnie moc też będzie podniesiona ,ale dopiero w przyszłym roku

Opublikowano

kolego a z przodu nie dokladales dystansów?? masz rowno z rantem blotnika kola??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

z przodu nie dokładałem , nie pamiętam czy jest równo z rantem , ale bardzo mi się podoba, zastrzeżenia mam do tyłu , trochę są schowane, dystanse niedługo kupię na tył , ale założę je dopiero w okolice marca, ponieważ za chwilę zima i pora wrócić na 16 zimowe, ale z przodu mam oponki nowe 225/40 zaś z tyłu 245/40, jutro sprawdzę i dam znać :wink:

seniu001 :hi: zapomniałbym :) przód wydaję się być równo z rantem , także dystans tylko na tył ,planuje 22mm, ale to już na wiosne :)

http://allegro.pl/nowa-oryginalna-oslona-zbiorniczkow-audi-a4-b6-b7-i4672132061.html

podejdzie do mojego 1.9 TDI ta obudowa? :)

panowie pomóżcie z tą obudową? :naughty:

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Nie ma podanego numeru, patrząc na obrazek to powinna pasować.

Opublikowano
  • Autor

masz rację patrząc na obrazek będzie pasować , ale nie mogę się za chiny skontaktować ze sprzedawcą , telefonu nie odbiera , na e maile nie odpisuje, mimo to że urlop sprzedawca ma dopiero od 29 października, chyba zaryzykuje i kupię :)

Opublikowano

Cenę będziesz miał podobną w ASO, u nich też można kupić wysyłkowo.

Opublikowano
  • Autor

już zamówiłem teraz czekam na kuriera :) jak przyjdzie to założę :) i się pochwale :)

Druga obudowa już zamontowana :) teraz szukam trzeciej ostatniej :) może ktoś mi poleci sprzedawcę , bo nie mogę znaleźć tego nigdzie na allegro

unnamed.jpg

Opublikowano

Jeszcze jedna i będzie ładnie pod maską :thumbup1:

Mocowania kupowałeś, czy dorobiłeś swoje ?