Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alzak napisz gdzie jesteś w UK. bo z opisu wynika że mieszkasz w Hiszpanii.Jak nie masz daleko do Bradford to mogę pomóc.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mieszkam w okolicach birmingham a co do kabelka to chcialbym jakis zakupic zeby nauczyc sie diagnozowac samochod bo nie zawsze mam czas na podroze ale dziekuje za propozycje

Opublikowano

a gdzie dokladnie mieszkasz, okolica birmingham jest spora? tak jak domjenick sugerowal na audi-maniacs jest gosc co moze sprzedac kabel, a jezeli odezwiesz sie do kolegi matysssuk (mieszka w Burton) to moze podpowie Ci kilka rzeczy do do VAG-owania.

Opublikowano

Na tym forum też możesz kupić kabelek.Sprawdzone ,polecam.

Opublikowano

witam juz kontaktowalem sie z djzygi ale narazie nie ma tych tanszych kabelkow wiec sobie troszke raczej poczekam na nowa dostawe

a mieszkam blisko wolverhampton

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

na Tym Forum zagadaj do Spanky'ego :wink4:

Opublikowano

Domin nieopier....j sie! :tongue4: Gdzie info o zlocie? :chytry: Czyn honory :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Domin nieopier....j sie! :tongue4: Gdzie info o zlocie? :chytry: Czyn honory :wink4:

a juz wszystko ustalone?-bo jakoś nie widziałem nic na audi-maniacs... :gwizdanie: jak bedzie dokladne info-wrzuce tutaj :wink4:
Opublikowano

szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane...........

Opublikowano
  • Autor

szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane...........

no,bo synka masz teraz i nie masz czasu :tongue4::decayed:
Opublikowano

od narodzin malego do dzisiaj tak pociagam ze Kamila mnie alkoholikiem nazwala....................... :polew:

Opublikowano

witam...

..czy ktoś z was wie cos o rejestracji samochodu LHD w UK ... bo slyszalem ze trzeba zmieniać licznik na taki który ma MPH i KM/H... wszelkie info mile widziane...dzięki....

Opublikowano

powinno sie zmienic licznik i lampy ma takie od LHD

Opublikowano
  • Autor

Szkopek-przeciez Ty miałeś LHD?[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________ubezpieczenie na bank jest wieksze

Opublikowano

no i ubezpieczenie mnie tez wiecej kosztowalo........... :decayed:

Opublikowano

...powinno czy da sie zarejestrowac bez??....szukam kkogos kto juz to robil....

Opublikowano

ja kupilem tu LHD na angielskich blachach licznik nie byl zmienony bo byl nadal w Km/H lampy byly od LHD, ale ostatnio robilem gosciowi forda focusa do zarejestrowania w UK to zmienialem licznik,lampy przód i lampy z tylu bo przeciwmgielne bylo po zlej stronie

Opublikowano

ok.. dzieki za info.... bo widzialem kilka fur LHD zarejestrowanych w UK i mialy licznik tylko w KM/H .. a wyczytalem ze trzeba zmienic.... wiec zastanawialem sie czy da sie to jakos obejsc.... o swiatlach to wiem....

Opublikowano

Artur Alkoholiku ... hehe ... Nie martw się, w Końcu Przejdzie Jej , Albo może lepiej Tobie :) hehehehe

co Do LHD, a jak sie sprawa ma z tymi wszystkimi amerykancamio tutaj itp?? one wszytskie sa przystosowywane ?? Chociaz w sumie, po co komu fura RHD jesli tu i tak są tańsze :)

Opublikowano
  • Autor

normalnie rejestrujesz i latasz-zmieniasz lampy i ubezpieczenie bedzie drozsze,i licznik musi byc w milach,albo i w milach i km-moj znajomek zaperdziela Mustangiem z lewej strony kiera :naughty: