Opublikowano 14 Stycznia 201016 l Alzak napisz gdzie jesteś w UK. bo z opisu wynika że mieszkasz w Hiszpanii.Jak nie masz daleko do Bradford to mogę pomóc.
Opublikowano 14 Stycznia 201016 l mieszkam w okolicach birmingham a co do kabelka to chcialbym jakis zakupic zeby nauczyc sie diagnozowac samochod bo nie zawsze mam czas na podroze ale dziekuje za propozycje
Opublikowano 14 Stycznia 201016 l a gdzie dokladnie mieszkasz, okolica birmingham jest spora? tak jak domjenick sugerowal na audi-maniacs jest gosc co moze sprzedac kabel, a jezeli odezwiesz sie do kolegi matysssuk (mieszka w Burton) to moze podpowie Ci kilka rzeczy do do VAG-owania.
Opublikowano 16 Stycznia 201016 l witam juz kontaktowalem sie z djzygi ale narazie nie ma tych tanszych kabelkow wiec sobie troszke raczej poczekam na nowa dostawe a mieszkam blisko wolverhampton pozdrawiam
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l Autor Domin nieopier....j sie! Gdzie info o zlocie? Czyn honory a juz wszystko ustalone?-bo jakoś nie widziałem nic na audi-maniacs... :gwizdanie: jak bedzie dokladne info-wrzuce tutaj
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane...........
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l Autor szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane........... no,bo synka masz teraz i nie masz czasu
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l od narodzin malego do dzisiaj tak pociagam ze Kamila mnie alkoholikiem nazwala.......................
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l witam... ..czy ktoś z was wie cos o rejestracji samochodu LHD w UK ... bo slyszalem ze trzeba zmieniać licznik na taki który ma MPH i KM/H... wszelkie info mile widziane...dzięki....
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l Autor Szkopek-przeciez Ty miałeś LHD?[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________ubezpieczenie na bank jest wieksze
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l ...powinno czy da sie zarejestrowac bez??....szukam kkogos kto juz to robil....
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l ja kupilem tu LHD na angielskich blachach licznik nie byl zmienony bo byl nadal w Km/H lampy byly od LHD, ale ostatnio robilem gosciowi forda focusa do zarejestrowania w UK to zmienialem licznik,lampy przód i lampy z tylu bo przeciwmgielne bylo po zlej stronie
Opublikowano 17 Stycznia 201016 l ok.. dzieki za info.... bo widzialem kilka fur LHD zarejestrowanych w UK i mialy licznik tylko w KM/H .. a wyczytalem ze trzeba zmienic.... wiec zastanawialem sie czy da sie to jakos obejsc.... o swiatlach to wiem....
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Artur Alkoholiku ... hehe ... Nie martw się, w Końcu Przejdzie Jej , Albo może lepiej Tobie hehehehe co Do LHD, a jak sie sprawa ma z tymi wszystkimi amerykancamio tutaj itp?? one wszytskie sa przystosowywane ?? Chociaz w sumie, po co komu fura RHD jesli tu i tak są tańsze
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Autor normalnie rejestrujesz i latasz-zmieniasz lampy i ubezpieczenie bedzie drozsze,i licznik musi byc w milach,albo i w milach i km-moj znajomek zaperdziela Mustangiem z lewej strony kiera