Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie sie teraz nam (londynczykom) wykazac.......... :wink4:

Damy się wam wykazać ,spokojna główka :> ale nie możemy zapominać od czego się to zaczeło. Tradycje i pamięć trzeba podtrzymywać :)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mieszkam 50mil na polnoc od Londynu wiec pewnie sie pojawie oczywiscie jesli termin bedzie pasowal:) Jakis blizszy termin juz znany - styczen/luty czy moze blizej wiosny?

Opublikowano

sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne :)

Opublikowano

Na pewno będzie ostry bo ja będę :tongue4: Zresztą wiosenny może być pierwszym w nowym roku no i otwarcie sezonu gokartowego - wtedy najlepiej na drugi dzień bo ludzie rzadziej hamulców używają :polew: i drifty lepiej wychodzą.

pozdr.

Opublikowano

sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne :)

akurat na te swieta zostaje w UK wiec raczej sie wybiore na zlocik pohustac sobie gula hehe

Opublikowano
  • Autor

akurat na te swieta zostaje w UK wiec raczej sie wybiore na zlocik pohustac sobie gula hehe

a dlaczego chcesz sobie hustac gula?
Opublikowano

zostaw chlopaka w spokoju Domin :> jak lubi to niech husta :polew:

pozdro

Opublikowano

witam wszystkich. mam pytanko czy znacie moze kogos z VAG-giem w okolicach londynu. Musze sprawdzic klime bo nie mam nawiewu na przednia szybe. z gory dzieki

Opublikowano
  • Autor

witam wszystkich. mam pytanko czy znacie moze kogos z VAG-giem w okolicach londynu. Musze sprawdzic klime bo nie mam nawiewu na przednia szybe. z gory dzieki

zagadaj do Szkopka,Eurochipa,Etronica :wink4: z samego Londynu-jeszcze na chipa i znizke w warsztacie sie zalapiiesz :wink4::decayed:
Opublikowano

a dlaczego chcesz sobie hustac gula?

bo dopiero sie zabieram za mody swojego wozu, ale narazie to golas, a Wy juz pewnie macie fury spimpowane:)

ziomal jak chcesz sie przejechac do mnie to daj cyne chyba ze blizej masz do Luton to moge dac namiary na mechaniora; sporo zadowolonych znajomych od niego wyjechalo...

Opublikowano
  • Autor

zabieram za mody swojego wozu, ale narazie to golas, a Wy juz pewnie macie fury spimpowane:)

...u mnie goła seria... :wink4::tongue4: a Ty co planujesz u siebie zrobic?
Opublikowano

zakupione :

navi plus, zderzaki s-lnie, wydech od 2.0 TFSI, listwy progowe w drzwiach s-line, listwy na progi s-line, dolne listwy drzwiowe s-line (brakuje mi jednej) , kiera s-line od B7.

Musze jeszcze zrobic porzadek w garazu i zaczne montowac po malu:)

plany :

podsufitka black line, jakies wygodniejsze fotele, pakiet going home i moze jak sie trafi tanio zenonki.

Opublikowano

I to wszystko pakujesz do fury ktora ma herlawe serce?jak dla mnie pomylka,ale skoro lubisz jak wyglada,choc niejedzie to twoja sprawa,nie zebym sie czepial :gwizdanie:

Skad brales zderzaki i listwy jak mozna zapytac,ebay?No nic nastepna fura a~la S-line,powodzenia w przekladce :wink4:

Opublikowano

mario daj spokoj koledze...chociaz ja tez uwazam, ze szkoda kasy, mozna bylo od razu kupic wersje Sport. ale tak czy inaczej zycze powodzenia z modami i z checia zobacze efekt koncowy. zdarzysz na wiosne na zlot?

Opublikowano

wczoraj wymienilem oliwe na 0w40 i sie zobaczy co z tym sercem...jak bedzie tragedia to znalazlem juz dobrego kardiologa tylko dawca jeszcze potrzebny;)

fure kupilem za smieszne pieniadze i nawet jak dojdzie koszt wymiany pikawki (o ile bedzie trzeba) i tak wyjde ponizej sredniej ceny rynkowej!

kpl listew, kiere i wydech kupilem od kolesia ktory za 800GBP wyrwal rozbita B7 2008r! Szkoda tylko ze za pozno go namierzylem, bo juz polowe auta oddal na zlom - nie wiedzial co robi ;(

jak mi powiedzial 20GBP za listwy progowe w drzwiach to sobie wyobrazcie:D

zderzak na tyl kupilem na ebay a przod od naszego kolegi z forum:P

Dzisiaj pojawila sie malenka szansa ze jednak mnie puszcza z pracy na swieta. Jesli jednak nie to od 7.12 zabieram sie za swapy:)

Opublikowano
  • Autor

w wolnossaku i 10 koni to duzy efekt,jak bedziesz chcial kiedys cos pogmerac w silniku-daj znac-pomyslimy razem,lubie takie wyzwania i dokonania prawie niemozliwych rzeczy :wink4: wydech juz bedzie,czyli lepszy przpływ spalin :good:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 20:55_________________________________________________a co za silnik masz na swapa?

Opublikowano

Pisalem, ze mam mechanika:)

Jak sie okaze, ze trzeba wymienic to dopiero bede szukal silnika, ale na pewno nie 2.0:/

Opublikowano

jak juz zmieniac to na cos z suszarka proponuje........ :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak juz zmieniac to na cos z suszarka proponuje........ :gwizdanie: :naughty:

chociaz raz ,na jakims forum moznaby wolnossaka zmodowac...a nie tylko suszary i suszary... :decayed:
Opublikowano

witam poszukuje jakiegos dobrego szrotu w okolicy birmingham gdzie znajde a4 b7 najlepiej s line :evil: