Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee tam Domin jaja musza byc :> Dobrze ze nas policja niezatrzymala bo bylo gruubo :gwizdanie: Mam filmik co Marcela nagrywala na shellu pod dystrybutorem,ale niewiem czy go wrzucac czy nie,musial bys zdecydowac sam :kox: Ale niema co dobry jest :polew:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

przeslij mi na maila- [email protected] wiem,ze cos tam Marcela nagrywala, :embarrassed: ja Ci wysle te co ja mam-tylko podaj maila... :naughty:

Opublikowano

chlopaki chlopaki ... chociaz mogliscie ich istrnienie w tajemnicy utrzymac, teraz to juz sprawa naglosniona a wiec montujcie na AUDIMANIACS... Przeciez wszyscy jestesmy tylko ludzmi, a posmiac sie tez chyba kazdy lubi :) Niestety mnie to ominelo, ale Dominik, slyszalem ze wesolo bylo :):D

Opublikowano

;( ;( ;( - tyle mam do napisania

Opublikowano

ROWER, co tak smusisz ... ??

Opublikowano
  • Autor

Kamil hmmm..no niewiem ja niebylem bohaterem

ja natomiast nie bardzo pamietam,kto nim był :drunk::nabijasie:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:13_________________________________________________

ale Dominik, slyszalem ze wesolo bylo

:gwizdanie: :cool1::decayed:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:14_________________________________________________mariusz zaraz wysylam :wink4:
Opublikowano

No ja juz Dominik poslalem;)

Wogole mam sprawe: Zostalem poproszony przez kolege aby ocenic fure spod tego adresu (przejechac sie itp):

MJ HARDING MOTOR TRADE

1 Longview

Henhurst Rd

Cobham

Kent

DA12 3AN

UK

KTO z chlopakow z oklicy moglby pomoc?

Prosil bym o szybka odpowiedz bo furacz fajny to pewnie szybko zejdzie :confused4:

Ogolnie trzeba rano dzwonic (po 9tej) zeby sie umowic: 0147 433 4776

http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/cars/AUDI+A6/Ne-2-4-5-6-7-8-27-44-49-53-61-64-67-103-133-146-236,N-51-63-111-240-4294966805-4294966807/advert.action?R=200940342685679&distance=195&postcode=BL66JU&channel=CARS&make=AUDI&model=A6&min_pr=&max_pr=&max_mileage=&vehicleYearOfManufacture=2003&vehicleRegLetter=03

Gdyby akurat ktos mial czas z ranca to prosze o ogarniecie sprawy;)

Opublikowano
  • Autor

nie moge sie dostac do tego linka ,co wyslales-ja swoje wlasnie "pakuje" i wysle Ci mailem-czesc fotek jest juz w Galerii,reszta sie "robi" :wink4:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:54_________________________________________________moje wszystkie foty juz sa w galerii-Mariusz k**wa tego co ja mam do Ciebie wyslac-prawie 500mega spakowanego :shocked: zaraz wrzuce na rapida i linka Ci podrzuce- :wink4:

Opublikowano

domin jutro pokombinuje i posle ci jeszcze raz pogadamy na pw;)

Opublikowano
  • Autor

juz widzialem filmik na stacji benzynowej-poplakalem sie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale najwiekszy szacoen za organizacje panowie na 6[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:30_________________________________________________crystian gdzies ta folie znalasl na n 97 bo juz mam

szukaj na ebau popatrz moze to jeszcze jest http://cgi.ebay.co.uk/3-PACK-MIRROR-LCD-SCREEN-PROTECTOR-FOR-NOKIA-N97-UK_W0QQitemZ200380084245QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item2ea7957015 pozdro Grzes:)[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 23:37_________________________________________________panowie z racji tego ze tez niestety albo i stety bylem na tych filmikach prosze o podeslanie na maila :) lub linka na pw do rapida chetnie obejrze z gory dzieki :) Dominik mam nadzieje ze smakowala wysokooktanowka :)

Opublikowano
  • Autor

a ja mam tylko jedno pytanie-policja gdzies sie tam epizodycznie pojawila? czy bylo na spokojnie? :wink4:

Opublikowano

fakt szacon dla asi bylas wielka,ale niemartw sie te miejsca sa na sztuke ja rabalem 30 minut pozniej czekalem na zmiane bolida 15 minut i bylem 10 wiec to sciema

No to wszystko się zgadza ,byłeś 10-ty bo w wyścigu jechało 10 zawodników.Przez problemy techniczne byłeś niestety ostatni więc gdzie ta ściema :mysli: Nie łam się przecież świetnie się bawiłeś jak i reszta.Dałeś pokaz ostrej jazdy :good: Poprzednim razem ja miałem takiego pecha :wallbash: a o szkopku to nawet nie wspominam :no:

Opublikowano

No ja juz Dominik poslalem;)

Wogole mam sprawe: Zostalem poproszony przez kolege aby ocenic fure spod tego adresu (przejechac sie itp):

MJ HARDING MOTOR TRADE

1 Longview

Henhurst Rd

Cobham

Kent

DA12 3AN

UK

KTO z chlopakow z oklicy moglby pomoc?

Prosil bym o szybka odpowiedz bo furacz fajny to pewnie szybko zejdzie :confused4:

Ogolnie trzeba rano dzwonic (po 9tej) zeby sie umowic: 0147 433 4776

http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/cars/AUDI+A6/Ne-2-4-5-6-7-8-27-44-49-53-61-64-67-103-133-146-236,N-51-63-111-240-4294966805-4294966807/advert.action?R=200940342685679&distance=195&postcode=BL66JU&channel=CARS&make=AUDI&model=A6&min_pr=&max_pr=&max_mileage=&vehicleYearOfManufacture=2003&vehicleRegLetter=03

Gdyby akurat ktos mial czas z ranca to prosze o ogarniecie sprawy;)

Mario-Kasta ODPUŚĆ to auto. To multitronik. Mam nadzieję, że nie trzeba więcej tłumaczyć o co chodzi :wink4: A jak trzeba to powiem więcej na życzenie.

Koledzy cieszę się, że powstaje powoli Nasza własna Klubownia i własne forum. AKP UK Division jest już prawie martwe . Zarejestrowałem się na audimaniacs i czekam na logownie.

pozdr.

Opublikowano

tak nie do konca na liscie bylo 17 pozycji a moj bolid w 1 turze jak i w 2 mial 4 pozycje dziwny zbieg okolicznosci ale czy to wazne endrju zapracowal na swoje chocby za poprzedni raz i gratki za to, oraz gratki za pozadna walke mi sie podobalo

Opublikowano
  • Autor

pomoc potrzebna Koprowi,bo mu sie skrzynia popsula,jak jechal na zlot... :wink4: Pawel-mysle ,ze tutaj bedziesz mogl cos zaradzic...

Opublikowano

a ja mam tylko jedno pytanie-policja gdzies sie tam epizodycznie pojawila? czy bylo na spokojnie? :wink4:

Dominik bylo bardzo spokojnie co prawda przez miasto lecielismy chyba 70-80 ale bylo spokojnie :) co nie Mario :)

Opublikowano
  • Autor

po tym,co widziales-to sie dziwie,ze nikt nie zadzwonil po psiarnie :evil:

Opublikowano
nies-dzieki za towarzystwo nad ranem,kiedy wszyscy spali,ale co Ty tam robiles z dwoma Anglikami?

trzema, trzema Dominik :polew: dopijałem się :wink4:

PS.

Dzięki wszystkim za przemiłe towarzystwo no i ekipie z Bradford że poraz kolejny stanęła na wysokości zadania :good::hi: