Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huan i Domjenik oraz reszta Najlepszej ekipy Audimaniamków na Wyspie - jestem duchem z wami i wychylam za wasze zdrowie Bellsa (promocja w ASDA jest - 1 litr za 10 f ) :notworthy:

Niestety, ale pierd....a robota - w mojej branży nie ma zmiłuj się. Pub po nowym roku powinienem w końcu dostać - najpóźniej po śniegach :wink4: i zrobimy chlańsko po Polsku w Bristolu. Zrobimu zrzutę i "wynajmę" salę - zorganizujemy polskie jadło - żurek, schabowe i VAG-owanie. Nocleg trzeba załatwić i poszukać jakiegoś toru dla wariatów z PL :tongue4:

Panowie !!! wielkiej zabawy i do zobaczenia !

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witajcie a może jakiś spocik w bostonie tam jest polski grill piwko jest i jest zaje.. noo fajnie jest.

pomyślcie

pozdrawiam

Opublikowano

No już mi tu Dominik dzwonił, że było super. Czekam na linki do jakichś fotek i filmików ;)

Opublikowano

Było super, było spotkanie ,vagowanie,kanajpa,polski obiad,wyścigi na gokartach itp. Ja już w domu bo na miejscu mieszkam ale współczuje tym którzy mają pare setek km. do domu.Dziękuje wszystkim że mogłem się z wami spotkać. Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach :) :> :notworthy: Dodam że odbyły się dwa wyścigi z udziałem po 10 osób każdy.

Opublikowano
  • Autor

Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach

bio byles najtrzezwiejszy :gwizdanie:

ide spac,bo we lbi mi sie kotluje jeszcze... :tongue4:

Opublikowano

Było super, było spotkanie ,vagowanie,kanajpa,polski obiad,wyścigi na gokartach itp. Ja już w domu bo na miejscu mieszkam ale współczuje tym którzy mają pare setek km. do domu.Dziękuje wszystkim że mogłem się z wami spotkać. Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach :) :> :notworthy:

Suuper było :good: chociaż po gokartach dupsko mokre i gnaty bolą ale się opłacało.Drugie miejsce wśród tak mocnych zawodników :rolleyes: Dzięki wszystkim i do zobaczyska następnym razem :hi:
Opublikowano

my tez juz do domu dotarlismy, dzieki wszystkim za za***ista impreze fajnie bylo was znowu wszystkich zobaczyc :good:

Dominik to o ktorej w hotelu sie przebudziles??? :polew::tongue4:

Opublikowano

To może chociaż powiedzcie co było na tym polskim obiadku i jakim cudem angole polkie jadło podają :tongue4:

Opublikowano

Witam wszystkich ,którym zlałem tyłek na gokartach :tongue4:

29 okrążeń,najlepszy czas 1.00.64 jak dobrze pamietam.

Spocik był palce lizać,trofeum już spoczywa na kominku.

grecco,przypomnij kolegom i koleżankom które to miejsce zająłeś??? :polew:

A tak na poważnie super zabawa,obiadek piwko,ludzie.Wielkie dzięki dla chłopaków którzy przy tym wszystkim latali i zorganizowali.Do zoba na następnym spocie.

Pozdro.

Opublikowano

panowie i panie poprostu zlocik rewelacja.juz czekam na nastepny.pozdrawiam wrzystkich i dzieki za super impreze[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 19:30_________________________________________________magic dobrze wiesz ze stracilem dwa kolka na wymiane padla tylko dlatego wygrales pamietaj o tym haha

Opublikowano

magic dobrze wiesz ze stracilem dwa kolka na wymiane padla tylko dlatego wygrales pamietaj o tym haha

Ja na jedno okrążenie przed końcem bolida straciłem i dwa razy łańcuch spadł :confused4: jakby ktoś mógł to proszę o wrzucenie tej tabelki z czasami i miejscami.
Opublikowano
No już mi tu Dominik dzwonił, że było super. Czekam na linki do jakichś fotek i filmików wink

:polew: A co on tam pamieta :polew: Ostatni raz go widzialem w sobote jak sie upijal pod dystrybutorem...na shellu :polew:

:tongue4: Zlocik super,klimat byl,adrenalina takze wiec niczego niebrakowalo :wink4: Boys & Girls from London,zameldujcie sie po przyjezdzie :)

Do zoba...na Audimaniacs :naughty:

Opublikowano

dzziieeeennnnddooooobbrryyy :)

ale mnie jeszcze cos trzyma do tej pory :) nie wiem, czegos spac nie moglem, boscie halasowali tam na dole pod oknem ;P

nie no smieje sie ;P

Jak na pierwszy raz - mi sie podobalo, tylko pogoda moglabybyc ciutke lepsza (to taka moja opinia).

Dzieki za skasowanie bledow, ktotam to byl bo nie pamietam ani nicka ani imienia ;)

pozdro i czekam na jakies fotki :)

Opublikowano

No i my dotarlismy do domu po przeprawie przez Londek :wallbash:

Tak jak ostatnio trzeba przyznac ze ekipa z Bradford pokazala klase i wszystko bylo zorganizowane na najwyzszym poziomie. Co do kartow to tym razem lepiej nie mowic (Nigdy nie jezdzijcie na czerwonym karcie).

Dziekuje wszystkim za wspaniala zabawe i mam nadzieje ze niedlugo powtorka !!! :good:

Opublikowano
  • Autor

A co on tam pamieta :polew: Ostatni raz go widzialem w sobote jak sie upijal pod dystrybutorem...na shellu

cos tam pamietam-ale niewiele.... :gwizdanie:
Opublikowano

No i ja musze podziekowac ekipie ktora sie zebrala i przyjechala do nas tzn do Bradford mam nadzieje ze nastepnym razem nie znajdzie sie zaden "killler" ktory bedzie chcial strzelac w glowe :laghing2: a co do kartow to ja zajalem 3-cie miejsce w drugim wyscigu a wiec zwyciestwo w tym ze biegu nalezalo do chlopakow z bradford :thumbup: Huan, Mario, Nies jak bedziecie mogli poslijcie troche fotek na maila [email protected] z gory dzieki i jeszcze raz dziekuje wszystkim a w szczegolnosci Paniom ktore tak dzielnie dopingowaly a nawet walczyly na gokartach do szybkiego nastepnego :th:

Opublikowano

Też już dotarłem szczęśliwie do domu

dzięki wszystkim za zajebistą zabawe

było super, zwłaszcza na kartach :>

pozdrawiam i czekam na linki z fotkami :)

Opublikowano

Cwieq, nie ma za co. Zawsze pomagam w miare mozliwosci:) Zgadzam sie w pełni chłopacy z Bradford znowu pokazali, ze potrafia organizować spoty. Pozdro