Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

masz zalatwione-juz włączam :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czy ktos leci na trasie cardiff birmingham bradford?

Opublikowano

Panowie nie zapominajcie ze w niedziele po kartavj mozna tez zjesc obiad tak jak ostatnio w polskim klubie co prawda ostatnim razem nie wszyscy mogli wjechac na parking ale napewno pamietaja ten polski klub :)

Opublikowano

czy ktos leci na trasie cardiff birmingham bradford?

jezeli jedziesz z Cardiff M50 to daj znac, ja bede jechal z Worcester wiec mozemy sie spotkac po drodze.

Opublikowano
  • Autor

prosze się decydować na obiad,bo mozna tylko jeszcze jutro,wieczorem zamknieta bedzie lista,a we wtorek trzeba dac konkretne zamówienie do Pubu

Opublikowano

HUAN-SZKOPEK-KOPER i reszta - sorki ale ja jade osobno bo dopiero po 18 w sobote wieczorem :( Szerokości więc ...

A na niedzielny obiadek to z checia sie wkrece jak bedzie to mozliwe :)

Opublikowano

ja musze troszke nakabinowac bo w sobote i w niedziele powinienem byc w pracy .... ale chyba wezme 2 dni chorobowego ... w dzien zlotu mam urodzinki i raczej niechce ich spedzic siedzac w pracy do 22 :/

Opublikowano

... w dzien zlotu mam urodzinki i raczej niechce ich spedzic siedzac w pracy do 22 :/

uuuu, to flaszka bedzie? :D

Opublikowano

Haha wydales sie koper :) Czekalem az to powiesz....i odezwie sie stado sepow czekajacych na flache! Dolaczam sie do sepow....flacha bedzie!?! hee hee

Opublikowano

Nie upominajcie sie o flache tylko zrzucajmy się lepiej na nową mniej paliwo-olejożerną fOOrke dla Koperka :) hehe ...

Opublikowano

Prosze dopisać dla mnie i mojej pani 2 obiadki,mam nadzieje,że sie nie spózniłem :slina:

Pozdro.

Opublikowano

no ja sie na obiadzik pisze napewno

Opublikowano

Widze że chętnych na wyścigi kartingowe nam ubywa :mysli: nie bać się wszyscy mają szanse na zwycięstwo :notworthy:

Opublikowano

Nie upominajcie sie o flache tylko zrzucajmy się lepiej na nową mniej paliwo-olejożerną fOOrke dla Koperka :) hehe ...

ale smieszne hehehe przejechałem nia juz 16 tys mil i chodzi bez problemowo [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:48_________________________________________________a flacha pewnie ze bedzie

Opublikowano

Dominik usun chlopcow z kartów, przynajmniej na razie.....

Opublikowano
  • Autor

wyslij mi swojego maila-przesle Ci instalke do wklejania zdjec :wink4:

Opublikowano

DobrA Koper, nie denerwuj sie tak. Zartowalem :tongue4:

Ja sie z wyscigu nie wykruszam, nie ma mowy :) lecimy I Tyle, jest z kim powalczyc...

Ps: Ja Chciec Taka Naklejke (mala) na Audiane..."audiManiacs". Podoba mnie sie to :)

ktos juz opatentowal to czy wZor wciaz nie podlega ochronie praw autorkich?? ;)

Opublikowano

sluchajcie jestem w fazie przygotowywania strony, na ktorej bedziemy trzymali wszystkie zdjecia, filmy video itd.. Na tej tez stronie beda pojawialy sie wszelkie informacje o kolejnych zlotach i spotach...

http://audimaniacs.x10hosting.com <---- prosze o testy, opinie, zglaszanie bledow, nowe pomysly itd.

testowa strona stoi na dosc wolnym serwerze w USA wiec prosze nie spodziewac sie zawrotnych predkosci przy ladowaniu witryny hehe :)

Czekam na opinie, sugestie i pomysly!

Opublikowano

Nie wiem czy żle licze czy mam problem z oczami :(:shocked: bez jaj nie wyłamujcie się do zlotu kilka dni a osób zamiast przybywać to ubywa.Pamiętajcie prosze że kosztowało nas to troche zachodu i biegania,ponadto my za was wpłaciliśmy zaliczki i to nie fair tak się wycofywać.Przecież będzie świetna zabawa :tongue4:

Opublikowano

Nie wiem czy żle licze czy mam problem z oczami :(:shocked: bez jaj nie wyłamujcie się do zlotu kilka dni a osób zamiast przybywać to ubywa.Pamiętajcie prosze że kosztowało nas to troche zachodu i biegania,ponadto my za was wpłaciliśmy zaliczki i to nie fair tak się wycofywać.Przecież będzie świetna zabawa :tongue4:

jak cos to ja wejde na kogos miejsce