Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja miałem problem z moją kartą visa (system nie rozpoznawał mojej karty), ale miałem drugą debetową i przeszło

mialem ten sam problem ja mam barclays ale przeszla karta mojej dziewczyny z loydsa

PS. dobrej pomidorowki i schabowego nie odmowie X2

ps2 + jeszcze jeden obiad zapomnialem ze kumpel jedzie z nami :D wsumie 3 obiadki

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja Visa Debit z Lloydsa dzialala :evil:

Opublikowano

panowie, jak ogolnie koszta wygladaja ? wiadomo, hotel ok 40+6 za obiad + tam ok 4 za sniadanie. co jeszcze ? Nie to zebym sie czepial, ale po prostu chcialbym sie dowiedziec ile mam kasy szykowac ? :D

Opublikowano

Prosze o dopisanie do mnie i beaty jeszcze jednej osoby do obiadu, czyli razem 3 sztuki.

P.S. CO Z GOLOTA???

Opublikowano

hotel 34 - online

sniadanie niecale 3

obiad 6 za os

paliwo ok 120 ale to w moim przypadku

alkochol ?

parking 3

gokardy ok 40

ps. my mamy pare mil do zrobienia i chcial bym na miejscu umyc auto jak pogoda dopisze czy ktos pomoze z miejscem i woda [zadne automatyczne myjnie] wiaderko gombke i szampon bede mial

Opublikowano

Jak wcześniej przyjedziesz to możesz umyć u mnie.Mój adres 26-28 Keighley Road BD8 7AT Bradford. Jak będę szedł z listą chętnych na obiad to zapytam czy ma może polską telewizje.A może ktoś wie na jakie stacje będą to transmitować. O której są te walki? Mój num.tel. 07821027664

Opublikowano

Mimo tego że jestem z Bradford to za 6 funtów też się pisze na obiadek :)

Opublikowano

albinek napewno polsat a czy jakas stacja wiecej to niewiem.poznym wieczorem

Opublikowano

Albinek dzieki odezwe sie jak przyjedziemy mysle ok 15 byc na miejscu

Opublikowano

Panowie a co z ta prosta do shamowania? :confused4:

No wlasnie dajcie znac co i jak bo nie wiem czy brac sprzet :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Panowie a co z ta prosta do shamowania? :confused4:

No wlasnie dajcie znac co i jak bo nie wiem czy brac sprzet :mysli:

Dawid-prostych w Bradford mnóstwo,bo sie tam non stop scigaja-wiec i dla nas jakas sie znajdzie... :wink4:
Opublikowano

DAWID - przeciez chyba nie zwiekszy ci sie spalanie jak zabierzesz hamownie ze soba hmm?? no i kurde, w koncu musze tą twoja "Bestie" zobaczyc bo slyszalem co nie co ...

ORGANIZATORZY - kurcze, ten obiad jest w sobote czy po kartach w niedziele bo sie pogubielm??

Opublikowano

Spox sprzet bedzie a co do mojego golfa to zwykly szaraczek nie wyglada moze troche jedzie ale wciaz to nie to co bym chcial :decayed:

Opublikowano
  • Autor

DAWID - przeciez chyba nie zwiekszy ci sie spalanie jak zabierzesz hamownie ze soba hmm?? no i kurde, w koncu musze tą twoja "Bestie" zobaczyc bo slyszalem co nie co ...

ORGANIZATORZY - kurcze, ten obiad jest w sobote czy po kartach w niedziele bo sie pogubielm??

w sobote :wink4:
Opublikowano

To jak w sobote to niestety ale niee :( Dzienx Dominik

Opublikowano
  • Autor

a czemu nie?

Opublikowano

nie jestem pewien czy wogule bede w sobote, a jesli mi sie uda to dopiero spotkamy sie na wieczornej impreZZce w hotelu raczej, (znajde was) ... a jesli mi sie nie uda to dopiero z rana sie spotkamy w niedziele... Tak czy inaczej niestety ;( nie bede brałudziału w sobotniem zjeździe ;( ;(

Opublikowano
  • Autor

no to szkoda,mamy telefony ,jak by co... :wink4:

Opublikowano

Prosze nas jednak dorzucic do listy....zmienilismy plany :) Hotel zabookowany....poprosimy o dopisanie do listy obiadozercow! Co do kartingow to jeszcze nie ma pewnosci...jak cos to zaplace za dodatkowego na miejscu!

Koper, slayu i szkopas....dajcie znac jak sie zgwizdujemy....jak ktos jeszcze leci z okolic londka zdroj niech zaszczeka...:)

....Domino! Wlacz skypa! :D

Pozdro!