Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam mały problem chciałem zabukowac hotel a juz nie ma miejsc :/ moze jest ktos kto zabukował a nie jedzie ??

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spróbuj w tym hotelu w którym będzie imprezka ,przynajmiej będziesz na miejscu.Na górze na stronie tytułowej masz adres intern.

Opublikowano

Spróbuj w tym hotelu w którym będzie imprezka ,przynajmiej będziesz na miejscu.Na górze na stronie tytułowej masz adres intern.

no własnie w tykm nie ma :/

Opublikowano

ta strona z hotelem to wyszukiwarka sprawdz najblizszy hotel jak sie nie myle w premierze bylo za 37f

Opublikowano

tu nie chodzi o kase tylko to ze bede gdzies jezdził do innego hotelu pozniej taxa do was pozniej spowrotem taxa do hotelu itp

Opublikowano

Mateusz sprezyny (nowe) zaginely w akcji :evil: Takze narazie jeszcze niewymienilem bo niemam na co :wallbash: Moze jakims cudem do soboty zdaze-jak wreszcie przyjda ;(

Opublikowano

Koper spróbuj w tym http://www.cartwrighthotel.co.uk/ jak nie ma w Etap Hotel.Impra będzie w Cartwrighthotel :drunk:

Opublikowano

Witam; Koper ja mam zabukowane dwa double w etapie :tongue4:

ja się bawić to na salonach :guma:

tak właśnie myślałem ze braknie pokoi :confused4:

Cena za pokój będzie równo warta rachunkowi za alkohol który wypije przez całą noc na barze :drunk:

parka moich znajomych zrezygnowała w ostatniej chwili właśnie miałem jutro dzwonić żeby odwołać rezerwacje @lucky@

rezerwacja jest na mój surname tylko musisz sobie zadzwonić i wykupić parking

niestety miejsce mam jedno mój mob:07766806547 jak coś to dzwoń to dogadamy szczegóły :good:

Opublikowano
  • Autor

Widze, ze sie jednak zalogowales Dominik :) Co bylo przyczyna, ze nie mogles wczesniej?

wpsojac nazwe uzytkownika,zamiast "domjenick" -wpisalem Dominik- :embarrassed:
Opublikowano

Witam; Koper ja mam zabukowane dwa double w etapie :tongue4:

ja się bawić to na salonach :guma:

tak właśnie myślałem ze braknie pokoi :confused4:

Cena za pokój będzie równo warta rachunkowi za alkohol który wypije przez całą noc na barze :drunk:

parka moich znajomych zrezygnowała w ostatniej chwili właśnie miałem jutro dzwonić żeby odwołać rezerwacje @lucky@

rezerwacja jest na mój surname tylko musisz sobie zadzwonić i wykupić parking

niestety miejsce mam jedno mój mob:07766806547 jak coś to dzwoń to dogadamy szczegóły :good:

jutro bede do ciebie dzwonił po robocie .... koło 15 to sie dogadamy dzieki wielkie i pozdro

Opublikowano

Widze, ze sie jednak zalogowales Dominik :) Co bylo przyczyna, ze nie mogles wczesniej?

wpsojac nazwe uzytkownika,zamiast "domjenick" -wpisalem Dominik- :embarrassed:

juz ci zmienilem na domjenick :)

Opublikowano

Panie i Panowie, oto prognoza pogody na sobote i niedziele ;)

ylFF9.jpg

Opublikowano

Wyglada na to, ze w sobote bedziemy mieli showera :) oby tylko na niedziele poswiecilo slonce jak pokazane na wykresie powyzej :)

Opublikowano

CWIEQ - i po co podnosisz cisnienie, hmm ?? Ja tam nigdy pogody nie patrze bo po co robic sobie nadzieje :) hehe... nie wierzcie temu - będzie słońce cały weekend :)

Karty w deszczu byly by lekko męczące no i bezsensownie mokrzy wyjdziemy .. bleee

Opublikowano

Ale takiej ilości piruetów nigdy w życiu byś nie zaliczył jak podczas wyścigu w deszczu :polew:. Na wszelki wypadek zabiore na kartingi zapasowy ubiór :>

Opublikowano
Karty w deszczu byly by lekko męczące no i bezsensownie mokrzy wyjdziemy .. bleee

WIdze czytanie pogody nie idzie ;P w niedziele ma byc sloneczko przychmurzone a nie deszcz :P wiec nie wiem czym tu cisnienie podnosic ? :P

Lepiej wiedziec na co byc przygotowanym niz sie wybierac w ciemno, czyz nie ?

Opublikowano

Na stronie BBC przepowiedzieli że w niedziele na karty będzie super pogoda

z tym że w UK jak wiadomo pogody nie przewidują tylko zgadują

co ma być to będzie, a dodatkowe łachy na karty nie zaszkodzi zabrać

Opublikowano

Bedzie dobrze, nie marudzic :)

Opublikowano
  • Autor

...ta-ja tam pod parasolem z aparatem bede,czy to slonce,czy deszcz... :tongue4::wink4:

Opublikowano

mnie tez jakos pogoda nie rusza poza tym ze zanim dojade całe auto bedzie brudne .....