Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

trzema, trzema Dominik

no tak,trzech ich bylo..... :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dominik a może dalibyście i innym się pośmiać :polew: gdzie jest ten filmik :angry:

Opublikowano

No ja juz Dominik poslalem;)

Wogole mam sprawe: Zostalem poproszony przez kolege aby ocenic fure spod tego adresu (przejechac sie itp):

MJ HARDING MOTOR TRADE

1 Longview

Henhurst Rd

Cobham

Kent

DA12 3AN

UK

KTO z chlopakow z oklicy moglby pomoc?

Prosil bym o szybka odpowiedz bo furacz fajny to pewnie szybko zejdzie :confused4:

Ogolnie trzeba rano dzwonic (po 9tej) zeby sie umowic: 0147 433 4776

http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/cars/AUDI+A6/Ne-2-4-5-6-7-8-27-44-49-53-61-64-67-103-133-146-236,N-51-63-111-240-4294966805-4294966807/advert.action?R=200940342685679&distance=195&postcode=BL66JU&channel=CARS&make=AUDI&model=A6&min_pr=&max_pr=&max_mileage=&vehicleYearOfManufacture=2003&vehicleRegLetter=03

Gdyby akurat ktos mial czas z ranca to prosze o ogarniecie sprawy;)

Siemka.

Czy naprawde nikt z klubowiczow z okolic Londynu nie moze sprawdzic dla mnie tego auta?

Chcialbym znac opinie kogos, zanim przylece z IRL kupic to auto.

A moze znacie jakies inne godne polecenia A6-stki. Aha szukalem na autotrader.co.uk, czy znacie jakies inne stronki?

Opublikowano

No ja juz Dominik poslalem;)

Wogole mam sprawe: Zostalem poproszony przez kolege aby ocenic fure spod tego adresu (przejechac sie itp):

MJ HARDING MOTOR TRADE

1 Longview

Henhurst Rd

Cobham

Kent

DA12 3AN

UK

KTO z chlopakow z oklicy moglby pomoc?

Prosil bym o szybka odpowiedz bo furacz fajny to pewnie szybko zejdzie :confused4:

Ogolnie trzeba rano dzwonic (po 9tej) zeby sie umowic: 0147 433 4776

http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/cars/AUDI+A6/Ne-2-4-5-6-7-8-27-44-49-53-61-64-67-103-133-146-236,N-51-63-111-240-4294966805-4294966807/advert.action?R=200940342685679&distance=195&postcode=BL66JU&channel=CARS&make=AUDI&model=A6&min_pr=&max_pr=&max_mileage=&vehicleYearOfManufacture=2003&vehicleRegLetter=03

Gdyby akurat ktos mial czas z ranca to prosze o ogarniecie sprawy;)

Siemka.

Czy naprawde nikt z klubowiczow z okolic Londynu nie moze sprawdzic dla mnie tego auta?

Chcialbym znac opinie kogos, zanim przylece z IRL kupic to auto.

A moze znacie jakies inne godne polecenia A6-stki. Aha szukalem na autotrader.co.uk, czy znacie jakies inne stronki?

Ravsik juz ci Paw napisal wyzej, odpusc bo to multi...kumpel wlasnie wymienia cala skrzynie bo ma wlasnie multi...koszt - 4-5K GPB...sypia sie zwyczajnie...

A co do strony to AT jest najwieksza baza danych tego typu w UK....+ ebay.co.uk

Opublikowano

:polew: :polew: co to ogladam to mam polew :polew: :polew:

Domin niema sie czego wstydzic,po czworakach niechodziles to jest okey :>

Opublikowano

Niee no widze ze bylo spoko tylko zalowac ze nie doczekalem tych godzin :kox:

Opublikowano
  • Autor

sa jeszcze inne,ale objete moja cenzura... :cool1:

Opublikowano

oczywiscie ja na kilku jestem w roli glownej jak to sam powiedziales mi Dominik :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

oczywiscie ja na kilku jestem w roli glownej jak to sam powiedziales mi Dominik :przebiegly:

a tam na jednym-k**wa na wszystkich epizodzik odegrales :naughty::polew:
Opublikowano

DOMIN - Typ jesteś dobry ... hehe ... nie dziwie sie ze MARIO pada ze śmiechu poraz kolejny wrzucajac to na monitor :) hehe ... najwazniejsze sa wspomnienia przeciez :) hehe ...

Opublikowano

Dzieki chlopaki za totalna olewke z waszej strony, a wszegolnosci dla CWK. :thumbdown: Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki chlopaki za totalna olewke z waszej strony, a wszegolnosci dla CWK. :thumbdown: Pozdrawiam :hi:

chodzi o te fure?[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 22:35_________________________________________________Panowie-to chyba nie problem podjechac i zapytac?
Opublikowano

Ravsik juz ci Paw napisal wyzej, odpusc bo to multi...kumpel wlasnie wymienia cala skrzynie bo ma wlasnie multi...koszt - 4-5K GPB...sypia sie zwyczajnie...

bo multitronica nie kupuje sie jak auto ma przejechane ponad 100tys mil. ta pierwsza A6 miala 115tys i 7 lat wiec pewnie to jest wczesny egzemplarz multi, a te byly awaryjne (tak jak Paw mowil).

Opublikowano

Multi w tamtym A6 było pierwszej najbardziej doopowatej/padaczkowej wersji. Od 2003 weszły mocniej poprawione z funkcją S i nad takim ewentualnie mozna by pogdybać - ale wszystkie 6-cio biegowe do 2004 to skrzynie bardzo dużego ryzyka - dużo większego niż 2.5 TDI z przed liftu. Nawet po naprawie czy wymianie na nową nie ma gwarancji na to, że nie padnie za nie długi czas. Najczęściej padają właśnie w TDI ze względu na wysoki Nm.

Ta druga jest z wyglądu OK. Ciekawe tylko, czy ta FSH to aż do końca z ASO, bo jeśli gość serwisował cały czas i tylko w ASO to auto warto obejżeć. Zastanawia mnie tylko przywysoka cena jak na przebieg - jak na UK to high mileage i cena powinna być mniejsza, ale ważny jest przecież stan techniczny.

Domjenik ale jazda z VPowerem na Shellu :polew: Aż się polałem (polałem Bellsa na klate) ze śmiechu :good:

Film zaje...sty !!! Zresztą cała impreza wyszła Wam super. Na następnej już będę.

Komu padła skrzynia i jaka ? Koper tobie ?

Opublikowano
  • Autor

Multi w tamtym A6 było pierwszej najbardziej doopowatej/padaczkowej wersji. Od 2003 weszły mocniej poprawione z funkcją S i nad takim ewentualnie mozna by pogdybać - ale wszystkie 6-cio biegowe do 2004 to skrzynie bardzo dużego ryzyka - dużo większego niż 2.5 TDI z przed liftu. Nawet po naprawie czy wymianie na nową nie ma gwarancji na to, że nie padnie za nie długi czas. Najczęściej padają właśnie w TDI ze względu na wysoki Nm.

Ta druga jest z wyglądu OK. Ciekawe tylko, czy ta FSH to aż do końca z ASO, bo jeśli gość serwisował cały czas i tylko w ASO to auto warto obejżeć. Zastanawia mnie tylko przywysoka cena jak na przebieg - jak na UK to high mileage i cena powinna być mniejsza, ale ważny jest przecież stan techniczny.

Ravsik-polecam wiedze tego Pana ,na temat skrzyni multitronic :naughty::wink4:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 23:57_________________________________________________

Domjenik ale jazda z VPowerem na Shellu

:gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

No to następnym razem będę do końca :polew: chce jeszcze inne filmiki :kox:

Opublikowano
  • Autor

No to następnym razem będę do końca :polew: chce jeszcze inne filmiki :kox:

zaraz wrzuce jeszcze jeden-bierzcie to z przymruzeniem oka.... :polew: