Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dobrze, że Mixola S tu nie serwują :polew:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

..nawet nie wiesz,jak takie 99 oktan z piwem wymiata... :kox:

Opublikowano

on nie wie ale ja widzialem :naughty: na wlasne oczy :polew: szacun dla Ciebie Dominik :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

nooo ja tez widzialem ,a nawet slyszalem jak wymiata :tongue4::polew:

nooo :wink4:
Opublikowano

Dla zainteresowanych tym tematem,każdy ma szanse spróbować :kox:

Opublikowano
  • Autor

dobra-to skończmy pirdzielenie o kocopołach-kiedy sie znów napijemy Panowie?

Opublikowano

Dominik jesli bedziesz za tydzien jechal do londka zdroju to masz juz odpowiedz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dominik jesli bedziesz za tydzien jechal do londka zdroju to masz juz odpowiedz :naughty:

właśnie ,że nie będę :confused4: dlatego pytam :cool1:
Opublikowano

zawsze mozesz jechac do kronach i spr niemieckiej wysoko oktanowej :D

Opublikowano

No to w związku z powyższą odpowiedzią i z tematem poruszonym wcześniej, proponuje zorganizowanie zlotu ponownie w Bradford żeby stało się tradycji zadość.Czyli Spotkania w Środkowej części Anglii. Dominik to twoje dziecko.Obiecuje pomoc w zorganizowaniu zlotu z wszelkimi atrakcjami.Zakwaterowanie w miejscu imprezy bez konieczności zmiany miejsc,jak było wcześniej.Termin imprezy proponuje po wakacjach.Na dzień dzisiejszy anglicy spotykają się za tydzień pod Londkiem.Jak będzie zobaczymy,na razie emocje sięgają zenitu :shocked:

Opublikowano

No i taka wersja mi sie podoba. Owszem jest to dla niektórych daleko, ale wiemy gdzie jedziemy, poziom organizacji jest wzorowy, nie wspomnę o warunkach noclegowych i miejscu na nocne przesiadywanie. Jedyna wada to nie chcą nas wpuszczać na parkingi piętrowe :polew: . To było miejsce mojego pierwszego Zlotu grup pomieszanych :> i bardzo dobrze go wspominam. Jestem ZA miejscem i terminem !

pozdr.

Opublikowano
  • Autor

no więc trzeba poczekać ,aż się odbedzie zlocik pod londkiem i wtedy będziemy rozmawiac o konkretech,bo wielu sie wypłucze z pieniędzy,a wiadomo,że one ważne są,co do miejsca-też sie pomyśli,wcale kartów dla mnie być nie musi... :gwizdanie: byle dobre paliwko do picia było :kox:

zawsze mozesz jechac do kronach i spr niemieckiej wysoko oktanowej :D

za dużo się zbiegło w tym roku dla mnie wydatków,teraz remont chatki,zaraz MOT-może nic nie trzeba będzie naprawiać,a pod koniec roku planuje kupic jakiegoś 7-o osobowego,wiec i ja uważam na wydatki,ale pewnie,ze w Anglii mozna się gdzieś spotkac :wink4:
Opublikowano

Moze w przyszlosci W Essex?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Moze w przyszlosci W Essex?? :decayed:

nie wyłamuj się :naughty: troszkę kilometrów,zeby się napić ,potem Hotel i powrót na kacu :gwizdanie: :cool1::wink4:
Opublikowano

Tu tez mozna fajnie pedzic czas ,przy okazji udac sie na Southend Crusing Night i kilka takich tam nocnych spotkan z innymi klubami a poza tym mozna polaczyc tez wypadzik z porzytecznym ,a mianowicie mamy nowy interfejs do remapu Z niemieckiej firmy ACT Cmd Tech .tu mozna sobie poczytac o tym co robimy na codzien www.allcartuning.com

:>[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 15:01_________________________________________________Dla klubowiczow znizka :>[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 15:03_________________________________________________

KFktr.jpg

[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 15:07_________________________________________________

KGclA.jpg

[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 15:10_________________________________________________07846001375 Daniel

Opublikowano
  • Autor

jak masz swój interes,czy też pracujesz w jakiejś firmie,czy warsztacie-daj ogłoszenie w Dziale " Rabaty i promocje" z uwzględnieniem na Wyspę i będzie gitara-takie reklamy są zakazane na Forum :wink4:

Opublikowano

Co do kolejnego odwiedzenia Bradford to ja jestem jak najbardziej na TAK. W koncu tym razem zawitam odpowiednim samochodem a nie klonem Audi :kox:

Opublikowano

Co do kolejnego odwiedzenia Bradford to ja jestem jak najbardziej na TAK. W koncu tym razem zawitam odpowiednim samochodem a nie klonem Audi :kox:

To rozumiem że przyjedziesz czymś nowym :shocked: (innym)

Opublikowano

A no w koncu jedyna sluszna marka :cool1: no i naped :evil: