Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oni tu tylko paracetamol przepisuja.......... :polew:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

...ale przekonałem się,że jak pójdziesz na ostry dyżur do jakiegoś szpitala- z miejsca przepiszą antybiotyki :wink4:

Opublikowano

Odnośnie lekarzy w UK, myślę że jest podobnie jak w PL - zależy na kogo trafisz. Mi jak lekarz nie pasował to zmieniałem na innego, nie ma z tym problemu - i teraz mam dobrego GP i dobry ośrodek zdrowia.

Tymczasem drodzy koledzy, czy ktoś z Was śmiga po UK z cb radiem? Jeśli tak, to na am'ach, fm'ach, i czy na zerach czy na połówkach? Słyszałem obiegowe opinie że na tirach jeździ duzo polskich kierowców i jest dość dobra komunikacja i informacja na cb w UK... Zastanawiam się czy warto inwestować.

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się czy warto inwestować.

chyba,nie warto....w Northumberland,nawet taksówkarze posługują sie telefonami,koleś ode mnie z pracy-miał dwa radia CB i oddał za darmo,bo kupic nikt nie chciał-takkie popularne jest tutaj... :wink4:
Opublikowano

Ja używam cb tylko w aucie zony ja lecę się bawić w off-road

W audi mam ciekawsze zajecia

Opublikowano

W audi mam ciekawsze zajecia

42cale na tylnej kanapie i ps3 :mysli::kox::decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:04_________________________________________________Zyjecie? :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

no jak nie ,jak tak :tongue4::wink4:

Opublikowano

Artur jak tam Twój silnik ;( . Od starego powinieneś dostać :bicz3: za wyżyłowanie go :polew:.

Opublikowano

http://www.audisinthepark.co.uk/

Wybiera się ktoś? Może będzie możliwość spotkania :D Bo chyba będę jechał do Polski akurat w tym terminie to pojadę na jeden dzień

Opublikowano

ciekawa propozycja ze nie powiem a nawet opcja mozliwa jak dam rade zone skusic zeby do zabawy dolaczyla a i jeszcze moze sie wiecej by dolozylo ale to wszystko fajne jak polowa z nas wywali na wakacje do polski

ogolnie ciekawa propozycja

fajnie by bylo dolozyc naklejki A4-klub.pl/UK

Opublikowano

Artur jak tam Twój silnik ;( . Od starego powinieneś dostać :bicz3: za wyżyłowanie go :polew:.

za jakies 2 tygodnie bedzie AWX + BRD..... :naughty:

Opublikowano

Czyli AUDI będzie wskrzeszone :yeee: .Gdzie znalazłeś nowe serducho ?.Z AWX weżmiesz sam słupek silnika czy wkładasz całość :mysli:

Opublikowano

przekladam calego AWX-a,mechanika zajme sie ja a Eurochip ogarnie elektroniczna czesc zabawy bo ja bym sobie z tym napewno nie poradzil............. Silnika jeszcze nie mam ale wszystko jest na dobrej drodze :> pozdrowionka

Opublikowano

Dobrze jest znależć jakiegoś rozbitka z uszkodzeniem tyłu :gwizdanie: , ale o to trudno. Będzie trochę zabawy, i potrzebna dużo ilość gratów do tego swap-a . Dobrze że jest EUROCHIP który ogarnie temat z elekt. :hi:

Opublikowano

a wlasnie mowiac o pewnym specu chyba zapomnial o czyms, najpierw sie oferowal a pozniej cisza a ja tu o jakims virusie myslalem do mojego tylko ta wszechmocna gotowka dla mnie najwazniejsza a teraz zglupialem co tak naprawde chce duzo mocy czy wiecej oszczednosci na paliwku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

po programie poczujesz spory przyrost mocy a przy normalnej jezdzie zuzycie paliwa spadnie :wink4:

Opublikowano

Czyli krótko mówiąc zostaje kwestia gotówki i kto to będzie robił i jak tak mówisz pójdę planem nr 1 czyli 160BHP ale najPierw musze skrzynię zrobić a to tez cholernie droga zabawka

Opublikowano

Czyli krótko mówiąc zostaje kwestia gotówki i kto to będzie robił i jak tak mówisz pójdę planem nr 1 czyli 160BHP ale najPierw musze skrzynię zrobić a to tez cholernie droga zabawka

Myslalem ze masz do wymiany tylko olej... :wink4:

Opublikowano

Szukam kogoś w VAGiem w okolicach Londynu potrzebuje zresetowac klime ...mam czas w sobotę albo w niedziele będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dajcie znać chłopaki jak ktoś ma chwilke