Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wepnij od hidów slimy-powinny się zmieścić :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja kupilem ori lampy z ksenonami ne jebaju z s4 i nie dzialaja :kwasny: po wlaczeniu zapala sie i gasna a po tem juz tylko klikanie slychac :kwasny: a ori balasty pewnie drogie beda............. :wallbash:

Musza dzialac, zakodowales je VAGiem??

Jesli dalej jest cos nie tak najpierw sprawdz zarowki bo dziwne zeby 2 na raz mrygaly. Druga sprawa to jakimi kablami to podlaczales?[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 10:01_________________________________________________

wepnij od hidów slimy-powinny się zmieścić :wink4:

Jak slysze slowo HID to mam ciarki :wink4:

Za ori balasty na allegro zaplacilem po 75zl :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak slysze slowo HID to mam ciarki

ja tam jeżdzę cały czas i sobie chwalę :naughty:
Opublikowano

Jak slysze slowo HID to mam ciarki

ja tam jeżdzę cały czas i sobie chwalę :naughty:

Bo w B6 jest soczewka :)

Opublikowano

sprawdzilem moje jeszcze raz dzisiaj i teraz dzialaja za kazdym razem :) pewnie cos nie stykalo.....[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:23_________________________________________________ wczesniej podpinalem je do jakiegos akumulatora ktory stal w garazu i teraz tak mysle ze moze ten aku byl padniety......

Opublikowano
  • Autor

sprawdzilem moje jeszcze raz dzisiaj i teraz dzialaja za kazdym razem :) pewnie cos nie stykalo.....[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:23_________________________________________________ wczesniej podpinalem je do jakiegos akumulatora ktory stal w garazu i teraz tak mysle ze moze ten aku byl padniety......

pewnie tak :wink4:

Bo w B6 jest soczewka :)

no to kupuj lampy od eSy,lub RSa :naughty:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________Panowie-mam do sprzedania lampę od BMWX3
Opublikowano

Witam.

Nie wiem jak to sie stało, ale przestały przychodzić do mnie powiadomienia o nowych tematach - myślałem, że się nic nie dzieje. Witam was znowu koledzy :)

Pewnie wiecie o tym, że zająłem sie wraz z Zygim (Audi Maniacs i A6) organizacją Zlotu Wiosennego. Już kilka razy przymierzałem się do tego, ale od czasu jak dostałem z żoną pub do prowadzenia pojawiła się w końcu taka możliwość. NIe było mnie długo bo musiałem mocno zająć się biznesem, ale teraz mam już więcej czasu.

Bardzo bym chciał zobaczyć was, a szczególnie ekipę z Bradford (najlepszy Zlot i najlepsza ekipa jaką pamiętam). Bardzo chciałbym abyście przyjechali do Bristolu na Zlot (7-8 maj). Impreza jest organizowana u mnie w pubie, mam osobne pomieszczenie które powinno pomieścic z 40 osób, ale mam duży ogródek piwny zaraz obok gdzie jest sporo drewnianych stołów

, obiad u mnie w Pubie, potem wypad na strzelaninę w Laser Fusion i powrót na integrację aż do ostatniego żywego :) Dodatkowo wieczorem w Pubie będzie grała świetna kapela rockowa (co poniedziałek mają u nas próby a terminy mają zajęte na pół roku - będą grali już drugi raz, grają muzykę lat 60-70-80 w stylu Elvis, The Beatel oraz współcześniejsze standardy rockowe).

Koledzy uważam, że czas abyśmy znowu wspólnie spotykali się na Zlotach i nie ważne pod jakim szyldem.

pozdrawiam was serdecznie

Paweł

ps. Albinek, Domjenick i reszta ekipy liczę na was. U mnie mozna pić nawet z dystrybutora :good:

Opublikowano

Paweł to najlepsze zaproszenie jakie widziałem :good:. Podaj więcej szczegółów takich jak hotel , adres pubu, miejsce spotkania itd. Chętnie zobaczę Twoją uśmiechniętą maskę.Jestem w stałym kontakcie z Zygim , ale tutaj info też przydatne.

Opublikowano
  • Autor

kurva-Paweł-nawet na jeden dzien wpadłbym... :wink4:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 00:19_________________________________________________

U mnie mozna pić nawet z dystrybutora

no to na mnie możesz liczyć

460f55f7ba8518bf.jpg

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dominik to super , ustawimy się na M62 i pojedziemy razem. Ja jadę sam , moja nie chce :confused4: . A co u Ciebie ?

Opublikowano
  • Autor

wszystko się jeszcze okaże :wink4:

Opublikowano

koledzy, tak jak paw1972 pisze, wpadajcie na zlot. milo bedzie znow zobaczyc Wasze geby :>

a tak z innej beczki mam wielka prosbe do kolegow z Londka. czy moglby ktos podjechac i zeskanowac VAG-iem to autko:

http://cgi.ebay.co.uk/1999-AUDI-S4-AVANT-QUATRO-BLUE-HUGE-SPEC-EVERY-EXTRA_W0QQitemZ180651712688QQcategoryZ9835QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8525331124030502652

bylbym bardzo wdzieczny :-)

Opublikowano

furacz super ale ubezpieczenie zabójcze chyba grupa20 :confused4:

Opublikowano

Panowie i tak trzymać !!! Ja tez bardzo się cieszę, że przyjedziecie. ZLot organizowany jest przeze mnie i Zygiego. Ludziska robią rezerwację hotelu Premier Inn. Troche osób przyjedzie nieoficjalnie już w piątek, ale oficjalnie zlot zaczyna się w sobotę. Ekipa robi rezerwacje w tym hotelu: http://www.premierinn.com/en/hotel/BRIEME/bristol-east-emersons-green?cmp=GLBC

Może wkleję wam linka do tematu - prowadzony jest przez Zygiego: http://autka.biz/viewforum.php?f=64

Tam jest info na temat planu imprezy (cały czas jest w trakcie uzgadniania, ale na 100% mamy uzgodniona godzinę rozpoczęcia, potem posiłek w pubie (moja prośba aby udało sie to sprawnie załatwić jest aby osoby chętne podały co kto będzie zamawiał - jest temat "Jedzenie"), potem jedziemy na Lasery, potem powrót i impra, przy okazji w pubie będzie grał świetny zespół rockowy - grają kawałki z lat 60-70-80, np. Elvisa, The Beatles itp., ale to tylko przy okazji dla chętnych; nie mamy jeszcze dogranego planu co do niedzieli poza tym, ze się wszyscy spotkamy w sali gdzie organizowany jest Zlot, ale są propozycje - zobaczymy ile osób będzie chętnych to wszystko sie załatwi jak ma być.

Panowie czas się zintegrować a ja chyba będę grzał szkocką, zresztą pewnie będę mieszał jak to zwykle bywa :>

Wczoraj przyjechał do mnie Zygi i pomagał odmalowac pomieszczenie. Połowe czasu spędziliśmy w jego nowym aucie, potem odpoczywając przy browarku, ale trochę jednak pomalowaliśmy. Sala stara jak i cały pub, ale co tam - liczy się fajna ekipa, a jeszcze jak wy dojedziecie to ogień do białego rana :evil:

pozdrawiam.

Paweł

Opublikowano

Szukam wspólnika do pokoju :) . Jak ktoś będzie sam to czekam na odzew.

Opublikowano

Szukam wspólnika do pokoju :) . Jak ktoś będzie sam to czekam na odzew.

A nie lepiej wspolniczke? :>

Opublikowano

Pewnie że lepiej :oklaski:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeginacie - chyba sie przyłączę :tongue4:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 03:00_________________________________________________Dziewczyny szykujcie autka i przyjeżdżajcie na imprezę. W końcu coś sie dzieje w temacie Audi Maniaków z całej Wielkiej Wyspy. Na dzień dzisiejszy jest juz zadeklarowanych 30 aut i około 45 osób - wygląda na to, że szykuje sie największy Zlot w historii Polskich Zlotów Audi Maniaków w UK. Miejsce swojskie, mega wielki własny parking, własna sala imprezowa.

pozdr,

Paw

Opublikowano
  • Autor

z przykrością muszę się wycofać z imprezy-auto odmówiło posłuszeństwa w najmniej spodziewanym momencie-trzeba naprawić,co wiąże się z kosztami,a inne rzeczy też mnie kosztować będą-,ale się przyglądam...

Opublikowano

No to nie dobrze :confused4:.