Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz co to za Audi jaki rok , przebieg , itp.Skąd jesteś , i w ogóle wszystko :)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Audi a4 97 rok 1.9TDI 90 ps. Przebieg 154,000mil autko jest w stanie dobrym choc wymaga prac blacharskich rysy i lekkie obicia(nie moja sprawka) kolor szary, Autko ma nowe sprzeglo w raz z dociskiem lozyskiem,lozyskiem na wale i uszczelniaczem , w tamtym roku caly tylny zawias byl robiony, zainteresowanych prosze o pisanie na PW :)

Opublikowano

cześć jest ktoś tu może z okolic birmingham, west bromwich?

Opublikowano
  • Autor

wszyscy zajęci :gwizdanie:

Opublikowano

Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał.

Opublikowano

Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał.

Chetnie przylacze sie do pytania bo rozwazam powrot do kraju i rozwazam rowniez przelozenie swojej niunki...

Opublikowano
  • Autor

no jeśli kupujesz motor,samochód,traktor et cetera-dostajesz przy zakupie sekcję 10-jako nowy właściciel i czekasz,aż Ci odeślą cały dowód rejestracyjny :wink4: potem ten dowód rej.do prztłumaczenia- w Polsce wypełniasz sekcję 11 (Fioletową) i odsyłasz do DVLA,potem przegląd i rejestracja-wszystko już w PL :wink4:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszyscy zajęci :gwizdanie:

A Co robicie ? :gwizdanie:

Manatki spakowałeś ?

Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę :polew:

Opublikowano
  • Autor

Manatki spakowałeś ?

Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę :polew:

jeszcze nie,ale w przyszłym tygodniu sie tym zajmę
Opublikowano
  • Autor

:mysli::decayed:

no co? na Zlot jadę :cool1:
Opublikowano

Mniejsza o o resztę ja mam problem i szukam kogoś kto pomoże

Mój Gp zrobił mi diagnozę na moja przypadłość ( vestibular neuronitis) wszystko by było dobrze jakby mi w głowie nie piszczalo i nie tracił równowagi a oprócz paczki dziwnych tabletek i czekania przez 2 tygodnie nic mnie nie pocieszyl tak wiec hasło do swoich kto dzieli życie z lekarzem bądź kimś w tym stylu bo szlag mnie trafia od tego pisku we łbie z chodzeniem po krzywej jakoś daje radę . Z tego co wykopalem na necie nic dobrego nie wywrozylem H E L P !!!!

Opublikowano

nie brzmi to dobrze.......... zycze szybkiego powrotu do zdrowia :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

i co? żyjecie?

Opublikowano

ja jeszcze ciagne........ :wink4:

jak tam radio w mietku dales rade??

Opublikowano
  • Autor

nie-dalej głusza :wallbash:

Opublikowano

Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 :decayed:

Opublikowano

Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 :decayed:

A byly takie w ogole? myslalem ze A8 to od 3.0 w gore :P

Opublikowano

Moze troche z innej Beczki. Zamierzam przeprowadzic sie do Bristolu. Byl tam ktos moze? Slyszalem ze swietne miasto i wogole. :)