Opublikowano 26 Lutego 201115 l Napisz co to za Audi jaki rok , przebieg , itp.Skąd jesteś , i w ogóle wszystko
Opublikowano 26 Lutego 201115 l Audi a4 97 rok 1.9TDI 90 ps. Przebieg 154,000mil autko jest w stanie dobrym choc wymaga prac blacharskich rysy i lekkie obicia(nie moja sprawka) kolor szary, Autko ma nowe sprzeglo w raz z dociskiem lozyskiem,lozyskiem na wale i uszczelniaczem , w tamtym roku caly tylny zawias byl robiony, zainteresowanych prosze o pisanie na PW
Opublikowano 7 Marca 201115 l Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał.
Opublikowano 7 Marca 201115 l Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał. Chetnie przylacze sie do pytania bo rozwazam powrot do kraju i rozwazam rowniez przelozenie swojej niunki...
Opublikowano 7 Marca 201115 l Autor Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał. no jeśli kupujesz motor,samochód,traktor et cetera-dostajesz przy zakupie sekcję 10-jako nowy właściciel i czekasz,aż Ci odeślą cały dowód rejestracyjny potem ten dowód rej.do prztłumaczenia- w Polsce wypełniasz sekcję 11 (Fioletową) i odsyłasz do DVLA,potem przegląd i rejestracja-wszystko już w PL
Opublikowano 16 Marca 201115 l wszyscy zajęci :gwizdanie: A Co robicie ? :gwizdanie: Manatki spakowałeś ? Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę
Opublikowano 17 Marca 201115 l Autor Manatki spakowałeś ? Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę jeszcze nie,ale w przyszłym tygodniu sie tym zajmę
Opublikowano 18 Marca 201115 l Mniejsza o o resztę ja mam problem i szukam kogoś kto pomoże Mój Gp zrobił mi diagnozę na moja przypadłość ( vestibular neuronitis) wszystko by było dobrze jakby mi w głowie nie piszczalo i nie tracił równowagi a oprócz paczki dziwnych tabletek i czekania przez 2 tygodnie nic mnie nie pocieszyl tak wiec hasło do swoich kto dzieli życie z lekarzem bądź kimś w tym stylu bo szlag mnie trafia od tego pisku we łbie z chodzeniem po krzywej jakoś daje radę . Z tego co wykopalem na necie nic dobrego nie wywrozylem H E L P !!!!
Opublikowano 5 Kwietnia 201115 l Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6
Opublikowano 5 Kwietnia 201115 l Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 A byly takie w ogole? myslalem ze A8 to od 3.0 w gore
Opublikowano 5 Kwietnia 201115 l Moze troche z innej Beczki. Zamierzam przeprowadzic sie do Bristolu. Byl tam ktos moze? Slyszalem ze swietne miasto i wogole.