Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje :gwizdanie:, czas znowu wspólnie sie zabawić :drunk:. Trzymam za słowo , bo jak nie to będzie :bicz3:

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam panowie ;) Ja z całkiem innej beki :hi: rozglądam się od dłuższego czasu za angolem b5 po lifcie, sedan, 1.8t do swapa na moją asię. Czy idzie coś wybrać w Wlk.Bryt. coś poliftowego i godnego uwagi w granicach 4-5 tyś złotych. I jak się ma robota papierkowa gdybym coś takiego chciał ściągnąć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

roboty papierkowej dużo nie ma,tu masz linka-szukaj :wink4:

http://www.autotrader.co.uk/[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 09:06_________________________________________________jest tu ktoś jeszcze?

Opublikowano

Ja jestem. Juz po przeprowadzce na poludnie. Miasto jest zaje..ste a imprezowe ze hoho :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem. Juz po przeprowadzce na poludnie. Miasto jest zaje..ste a imprezowe ze hoho :cool1:

a gdzie mieszkasz teraz?
Opublikowano

Bristol :) Polecam miasto. Pracy szukalem tylko 3 dni. A w sobotnie noce sa takie imprezy ze mozg sie lasuje. Panienki same wkladaja jęzki mi do ust za łyk piwa hahha mlodziutkie piekne angieleczki :kox:

Opublikowano
  • Autor

Bristol :) Polecam miasto. Pracy szukalem tylko 3 dni. A w sobotnie noce sa takie imprezy ze mozg sie lasuje. Panienki same wkladaja jęzki mi do ust za łyk piwa hahha mlodziutkie piekne angieleczki :kox:

u Pawła w knajpie pewnie znajdziesz miejsce do napicia się piwa :naughty::wink4:
Opublikowano

No wyslalem mu prv pare dni temu jak narazie brak odzewu ;)

A teraz spadam do pracy. :hi:

Opublikowano
  • Autor

A teraz spadam do pracy. :hi:

no ja też :wink4:
Opublikowano

Byłem w Bristolu na ostatnim zlocie AM, Piękne miasto. Kolega też tam się przeprowadzi. Znalazł szybko pracę jako kierowca .

Opublikowano

Byłem w Bristolu na ostatnim zlocie AM, Piękne miasto. Kolega też tam się przeprowadzi. Znalazł szybko pracę jako kierowca .

Na jakim prawku? B? Bo ja mam tylko B i to polskie+angielskie papierowe. Bylem w paru agencjach to w 1 chcieli angielskie prawko plastik, a drugiej conajmniej 2 lata doswiadczenia jako kierowca vana, a w 3ej zrobili taka przesade ze na jedno miejsce zwolali 4 kolesi (w tym mnie) byl masakrtyczny test z angola 50 pytan gramatyka sama ostra na max, CRB check i wypelnianie stosu papierow. Po 3 razy pisalem swoja historie zatrudnienia, edukacji i poprzednie adresy. Poje...alo ich poprostu. 2,5godziny tam mi zeszlo. A to byla robota na kierowce vana dla szpitala....

P.S

Bristol suuuper miasto :)

Opublikowano

Kolega to kierowca z długim stażem .Prawko takie jak moje tj.A,B,C,D,E plus ADR-y.Jeżdzi dla Sainsbury.

Opublikowano

:hi:

Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego

Zapraszamy :good:

info w wątku zlotowym :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0

Opublikowano
  • Autor

ale tu cisza... :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie wszystkich gdzies ponioslo :hi::decayed:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie wszystkich gdzies ponioslo :hi::decayed:

tylko gdzie? na inne forum?,czy jak... :decayed::wink4:
Opublikowano

Nie ma o czym pisac zbytnio chociaz trapi mnie takie pytanko - czy ktos spotkal sie ze speedcamera stacjonarna w strefie 20mph?

i ktora oczywiscie lapie za przekroczenie tej predkosci? Bo ja tylko od 30-stu w zwyz widuje :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma o czym pisac zbytnio chociaz trapi mnie takie pytanko - czy ktos spotkal sie ze speedcamera stacjonarna w strefie 20mph?

i ktora oczywiscie lapie za przekroczenie tej predkosci? Bo ja tylko od 30-stu w zwyz widuje :cool1:

na 20 masz tylko hopki-chociaż może i gdzieś jest-ja też się nie spotkałem :wink4:
Opublikowano

Wlasnie tutaj w Bristolu widze pare dosyc dlugich odcinkow z 20mph bez hopkow ale ze znakami ze sa kamery, i sie tak zastanawialem. Chociaz samych kamer nie widze :gwizdanie: Nowy w miescie troche sie boje speedowac zanim nie obczaje gdzie sa kamerki :kox:

Opublikowano

Nic się dzieje więc cisza tu panuje. Wszyscy myślą już o urlopach.