Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponoć od 1 pażdziernika samolotem można zabrać tylko 4 wagony :confused4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedzie ktos do polski 22-ego grudnia w nocy? Tak z ciekawosci pytam. Ja mam prom o 22-ej z dover do calais i jade w okolice krakowa. :cool1:

Opublikowano

Ponoć od 1 pażdziernika samolotem można zabrać tylko 4 wagony :confused4:

Tak wlasnie jest 4 wagony na glowe przynajmniej do UK

Opublikowano

Ja tu o rozruszniku a wy o fajkach :>

Opublikowano

Tutaj wszystko dozwolone :gwizdanie:

Opublikowano

Juz wrocilem do PL :decayed: Co do rozrusznika to nie ruszalismy go, podladowalismy aku i zapala normalnie, zobaczymy jak bedzie dalej :good:

Opublikowano

kurna a wlasnie zalatwilem Ci klienta na fajki :decayed:

Opublikowano

Hehe, już poszły w sobote czy niedziele :kox:

Opublikowano

spoko bo do mnie wczoraj hosse88 dzwonil i pytal czy nadal te fajki z forum aktualne :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie Panowie, ponawiam pytanie - kto uderza na swieta do pl i kiedy wyjezdza, tak z ciekawosci pytam. Ja jade 22. Zawsze podoba mi sie to w tym okresie ze gdy jedzie sie autostrada niemiecka 1-2 dni przed wigilia to co drugie auto na autobanie ma angielskie blachy :)))

A jeszcze jedno. Widzialem juz drugi raz - niedaleko Bristolu na trasie stalo srebrne audi A4 B6 avant MOTORWAY MAINTENANCE z kogutami na dachu.

Nigdy nie moge zrobic zdjecia bo akurat lece trasa a oni stoją i jakies tam przeprowadzaja pomiary itp. Ale niezly witoczek, poczciwa B6-steczka z kogutami i oklejona fajnie w odblaskowe paski z tylu itp. Na M25 widzialem tez B8 tez srebrne albo grey shark kolor policyjne nieoznakowane. Grzalo ostro na sygnale. :)

Opublikowano

Zwykle jeżdżę autem do PL na święta , ale teraz lecę samolotem . Zyskuję 2 dni .

Opublikowano
  • Autor

Andrzej a ile zwykle na paliwo wydawałeś, zeby się dostać do domu?

Opublikowano

Do domu mam około 1600 km. Jak zatankuje w Dover do pełna to do Olszyny (granica PL z Niemcami ) spokojnie dojadę a potem jeszcze 200km i w domu. Czyli tak około 200 litrów z zapasem.W obie strony.

Opublikowano
  • Autor

dzięki :wink4:

Opublikowano

Na trasie pali mi poniżej 5l/100km :>. Jak jestem w Olszynie to mam jeszcze paliwa na 90 km.

Opublikowano
  • Autor

Na trasie pali mi poniżej 5l/100km :>. Jak jestem w Olszynie to mam jeszcze paliwa na 90 km.

no i mój w trasie tyle zeżre-jak niedogrzany-trochę więcej pali, ale co tam...
Opublikowano

Jedziesz na święta do PL ?

Opublikowano
  • Autor

Jedziesz na święta do PL ?

na wielkanocne dopiero :wink4:
Opublikowano

Fajnie macie z tym spalaniem do PL. Moje TDI tankowane było w Dover i dwa tankowania na trasie z czego ostatnie wystarczało na dojazd przez Kołbaskowo do Kołobrzegu na rezerwie, a więc musiałem na Orlenie coś tam dolać. Podajrzewam, że czas przejazdu pomiędzy moim a waszymi 5l/100 km :)) był podobny +- 1-1.5 h na trasie (dla mnie to 1750 km z tym, że ciszej choć mega drożej :( ). Co do A4 B6 w okolicach Bristolu - musze mieć mega pecha bo mieszkam 8 lat i b. często smigam M4 w obydwie strony i nie widziałem. Za to na M25 było RS6 z kogutem no i pełno czarnych BMW - te to akurat są wszędzie. Na moje szczęście zawsze kogoś juz trzepią.

pozdr. :)

Opublikowano

Wolno nie jeżdżę , ale ja sam całą trasę prowadzę :(. Jak jestem już zmęczony to 150 km/h raczej nie przekraczam :mysli:.