Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale beemka? :wink4: poka foty lepiej :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PTA7pt.jpg

;) 320i

ZSyJxP.png

Dominik tutaj masz dwie moje obecne maszyny, ta z prawej czesciej uzywana :P

Opublikowano
  • Autor

ostatnio wymieniałem prawko, bo update zdjęcia potrzebowali i dali mi na motory :lol1: też se chyba coś kupię na przyszły sezon

Opublikowano

Te 73tri czy jakos tak to znaczy ze mozesz jezdzic trzykolowcem do jakiejs tam pojemnosci tylko ;)

Opublikowano

450cc lub 23-24bhp o ile mnie pamięć nie myli, jednoślady do poj. 150ccm i mocy też ograniczonej ;)

Pozdrawiam

Rum

Opublikowano
  • Autor

Panowie :wink4: sprawdzałem na stronie dvla :wink4: tylko na trzykołowe,

Untitled_zpsc4drasox.jpg

quady można na B1

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kiedy szykuje się jakiś zlot?

Opublikowano
Panowie :wink4: sprawdzałem na stronie dvla :wink4: tylko na trzykołowe,

Untitled_zpsc4drasox.jpg

quady można na B1

I jeszcze jak dobrze pamiętam, to do pojemności 450cc i 25 lub 35kW

Opublikowano

Cisza w eterze odnosnie zlotow, teraz bukowina w Polsce ;)

Opublikowano
  • Autor

no cisza- nic się nie dzieje- do Bukowiny jechać nie mogłem, na jakiś w uk- też za bardzo nie ma gdzie, bo wszędzie daleko..

Opublikowano

Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 27.03.2017 o 21:09, zamorr napisał:

Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta :D

gdzie dokładnie planujecie spota?

Opublikowano
Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta [emoji3]

Trochę za daleko z Edinboro... [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta [emoji3]

Witam,
Ja z Tamworth ;)
Pozdrawiam

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Opublikowano

Dobry! Planuje zakup audi a4b5/b6 automat w 1.9tdi +/- quatrro jak by się trafiło :D i teraz przeglądając autotradera i eBaya nic w sumie ciekawego znalezc nie mogę.. a wy jak już weterani w UK na pewno moglibyście pomóc podpowiedzieć na jakich stronach warto patrzeć oraz jakie oznaczenie silnika wybrać. Przepraszam bo pewnie tematów multum ale nie potrafilem znaleźć odpowiedzi co do stron o silnikach lekturę jeszcze przeczytam. Pozdrawiam i miłej soboty ! 

Opublikowano
12 minut temu, CzornaLocha napisał:

Dobry! Planuje zakup audi a4b5/b6 automat w 1.9tdi +/- quatrro jak by się trafiło :D i teraz przeglądając autotradera i eBaya nic w sumie ciekawego znalezc nie mogę.. a wy jak już weterani w UK na pewno moglibyście pomóc podpowiedzieć na jakich stronach warto patrzeć oraz jakie oznaczenie silnika wybrać. Przepraszam bo pewnie tematów multum ale nie potrafilem znaleźć odpowiedzi co do stron o silnikach lekturę jeszcze przeczytam. Pozdrawiam i miłej soboty ! 

Ja szukałem na tej stronie, Zbiera ona ogłoszenia z wielu stron jak ebay, autotrader, bezpośrednio z komisów itd. po kewej stronie możesz sobie uściślić czego szukasz, np rocznok, przebieg, skrzynia kolor itd.

http://www.newsnow.co.uk/classifieds/cars-vans-for-sale/audi-a4-b6-tdi.html

Edytowane przez iwadrian

Opublikowano

Dziękuję za wskazanie strony faktycznie znalazlo znacznie więcej ofert :) mam pytanko jeszcze odnośnie LPG w UK są tu warsztaty imające się tym które robią fachową robotę ? Bo googlujac posty z 2010/2014 udało mi się znaleźć ale mogło się pozmieniać i głównie tematy w nich zawarte były ktory warsztat jest lepszy czytaj. Moja racja jest najmojsza i nic z tego nie mogłem wynieść :/ bo tak to bym dorzucił 2,4 V6 aby wygodnie się przemieszczać w miarę, może czasami autem do pl podskoczyć i tu na bank będzie lepsze 1,9tdi.  Sorry chłopaki za takie głupie pytania ale będzie to moje pierwsze auto w UK, i kompletnie nie mam rozeznania co i gdzie. Słonecznej niedzieli !

Opublikowano
Dziękuję za wskazanie strony faktycznie znalazlo znacznie więcej ofert [emoji4] mam pytanko jeszcze odnośnie LPG w UK są tu warsztaty imające się tym które robią fachową robotę ? Bo googlujac posty z 2010/2014 udało mi się znaleźć ale mogło się pozmieniać i głównie tematy w nich zawarte były ktory warsztat jest lepszy czytaj. Moja racja jest najmojsza i nic z tego nie mogłem wynieść :/ bo tak to bym dorzucił 2,4 V6 aby wygodnie się przemieszczać w miarę, może czasami autem do pl podskoczyć i tu na bank będzie lepsze 1,9tdi.  Sorry chłopaki za takie głupie pytania ale będzie to moje pierwsze auto w UK, i kompletnie nie mam rozeznania co i gdzie. Słonecznej niedzieli !

Sa, pewnie ze są
Mnie bo mniej ale sa warsztaty specjalizujace sie w LPG
W jakich okolicach mieszkasz ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Opublikowano

Są są tylko problem czasem z tankowaniem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Są są tylko problem czasem z tankowaniem

Sent from my iPhone using Tapatalk